Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Shen Valentini   ne Rome     , 3  dite 349 euro , udhetim me avion.

Rome   , 14-16 Shkurt


Dita e Parë: Nisja nga Tirana me avion për në Rome. Nisja më 16:45 mbasdite. Mbërritja në Rome më 18:20. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumeneteve kryesore të Romës . Akomodimi dhe Fjetje ne hotel ne Rome.


Dita e Dyte:  Mengjesi ne hotel. Vazhdojme vizitat ne Rome me Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum. Pasdite e lire. Fjetje ne hotel.


Dita e Trete: Mëngjesi në Hotel. Vizite ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit , Sheshi San Pietro dhe Kështjella e San Angelo. Transfertë për në aeroportin e Romës.  Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 19.00. Mbrritja në Tiranë në 20.30.


Me Shume Detaje: Në pagesën 349 Euro përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobuz.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Taksat perkatese ne qytetin e Romes, rreth 5 euro per person/ne dite.
4. Siguracioni shendetesor eshte i domosdoshem
KUJDES: AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT QE KHEHEN NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME OSE PER ESPULS, DHE PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

.

.
Rome
 
 
Çmimet e dhomave
 » Rome 
nga 14/02/2018 në 16/02/2018
 Tarifa
 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
 
 € 349.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
 
.
ROME
 

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate