Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Hotel Radika 5* – Mavrove

Cmimet e Hotel Radika 5*– Mavrove


Periudha 7 Janar – 1 Prill 2018

 • Dhome dyshe superiore – 49 euro per person/ per nate me mengjes
 • Suite – 59 euro per person / per nate me mengjes
 • Apartament & Duplex – 69 euro per person /per nate me mengjes

Femijet 0 – 3.99 vjec akomoduar me prinderit jane pa pagese.

Femijet 4 – 14.99 vjec akomoduar me prinderit paguajne 20 euro per femije /per nate


Personi i trete i rritur ne dhome paguan 35 euro per nate.


Perfshihen:

 • Akomodimi me mengjes
 • Pishine e brendshme,  jakuzzi
 • Perdorim i ambienteve SPA(Sauna,Pishina private)
 • Taksa
 • Futboll/tennis tavoline/bilardo
 • Kend lojrash per femijet
 • Televizor Digital IP/TV me 81 kanale
 • Parking
 • Wireless

Shtese per Vaktet:

Dreka– 19 Euro/person

Darka– 19 Euro/person

Shenim: Ne dhomat “superior” dhe “junior suit” mund te vendoset vetem 1 krevat ekstra, ndersa ne “apartament” mund te vendosen edhe 2 krevate ekstra.


Te dhenat per dhomat:


Dhoma superiore – Maksimumi 3 persona – (krevat dopio dhe tek)


Junior Suite – Maksimumi 3 persona – (krevat dopio dhe tek)


Apartamenti – Maksimumi 4 persona – (krevat dopio dhe 2 krevate tek)


Apartament Presidencial – Maksimumi 4 persona – (krevat dopio dhe 2 krevate tek)

Harta

 

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate