Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Riviera Olimpike  , Plazh Allinclusive  4 dite 89 dhe 5  dite 109

Greqi

PLAZH, 4 Ditë

 

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana në orën 22.00 të ditës së Hënë dhe udhëtimi me autobus për në Riviera Olimpike nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Riviera Olimpike. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshtiicës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

 

PLAZH, 5 Ditë

 

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në orën 22.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Riviera Olimpike nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Riviera Olimpike. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshticës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

 

Nisja  cdo te  Marte e te Premte

Hotelet

Platon Beach 2* Superior - Light All Inclusive

Olympus Thea 4* - All Inclusive

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë: 

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:

1. Akomodim All Inclusive në hotel,

2. Vajtje - Ardhje me autobus.

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program. 

All Inclusive R Olimpike , 4 Ditë , 5 Ditë  , 8  Dite

 

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave


» Verë - 8 Ditë

nga 25/05/2018 në 01/06/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 179.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 249.00

 

» Verë - 5 Ditë

nga 25/05/2018 në 29/05/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 109.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                        149.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 29/05/2018 në 05/06/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 179.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 249.00

 

» Verë - 4 Ditë

nga 29/05/2018 në 01/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 89.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 119.00

 

» Verë - 5 Ditë

nga 01/06/2018 në 05/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 109.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 149.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 01/06/2018 në 08/06/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 179.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 249.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 05/06/2018 në 12/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 179.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 269.00

 

» Verë - 4 Ditë

nga 05/06/2018 në 08/06/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 89.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 129.00

 

» Verë - 5 Ditë

nga 08/06/2018 në 12/06/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 119.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 169.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 08/06/2018 në 15/08/2018                                                                                             Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 199.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 289.00

 

» Verë - 4 Ditë

nga 12/06/2018 në 15/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 99.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 139.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 12/06/2018 në 19/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 199.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 289.00

 

» Verë - 5 Ditë

nga 15/06/2018 në 19/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 119.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 169.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 15/06/2018 në 22/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 209.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 299.00

 

» Verë - 4 Ditë

nga 19/06/2018 në 22/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 99.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 139.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 19/06/2018 në 26/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 219.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                     € 309.00

 

» Verë - 5 Ditë

nga 22/06/2018 në 26/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 129.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 179.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 22/06/2018 në 29/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 219.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                      € 309.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 26/06/2018 në 03/07/2018                                                                                               Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                       € 229.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                       € 319.00

 

» Verë - 4 Ditë

nga 26/06/2018 në 29/06/2018                                                                                               Tarifa  »

Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                       € 109.00

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)                                       € 149.00

 

Çmimet për person, akomodimi all inclusive  dhe  All inclusive Light

.
olympus thea
.