Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Erlitravel - Agjenci Udhetimi

 • cappadocia trurqi tr
  Cappadocia
 • dubai emiratet e bashkuara
 • dubrovnik kroacia
  Dubrovnik
 • stamboll turqi tr
  Stamboll
 • dubai emratet e bashkuara arabe
  Dubai
 • paris france fr
  Paris
 • ansterdam vjeshte
  Amsterdam
 • barcelone spanje vjeshte
  Barcelone
.

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi

Struge  -Mavrove , 2 dite fillon nga 39 €, nisja cdo te shtune ,HB

Maqedoni : -Vizitohet  Struga  dhe Mavrove nisje   cdo  fundjave ne Janar  dhe ne Shkurt    , Çmimi përfshin:  Fjetjen 1 natë në Hotel  4* duke  filluar  nga   39  euro,  me mengjes dhe darke   .Udhetimin vajtje-ardhje me Autobuz  ,shetitjet si ne program.
Dubrovnik , 3 Ditë €89 , nisja me 14 Shkurt
Dubrovnik - Kroaci : Nisja më 14 Shkurt - Budva  -Kotorri ne mal te zi  dhe  Dubrovniku ne Kroaci . Fjetje 2 netë në Dubrovnik ,hotel 4*  me mengjes dhe darke perfshire  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Tur dhe Check - Up në Selanik, 3 dite 139
Selanik:- Nisja më 1 Shkurt - Vizitohet Selanik. Fjetje 2 Netë në Selanik. Udhëtimi vajtje-ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus, Akomodim në hotel për 2 netë qëndrimi dhe 1 Mëngjes në Hotel, Check Up Bazë për Burra dhe Gra dhe Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

 Stamboll, 3 Ditë €199

Stamboll: - Nisja më     19 , 26  Janar dhe 2  Shkurt - Vizitohet  Stambolli,  Fjetje 2 netë në hotel me 4* BB  per 199  euro . Fluturimi me avion direkt Tiranë -Stamboll- -Tirane me Pegasos . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Shkup-Beograd -Prishtine     3 dite  nisja me     16 Shkurt  , cmimi 8 përfshin  Akomodim në Hotel  3 per 2   netë qëndrimi me mengjesin     e perfshire  ,Transporti me autobuz  vajtjeardhe  shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise

Stamboll- Selanik me Autobus, 4 Ditë €99

Stamboll-Selanik: - Nisja më 18 Janar   dhe 15  Shkurt   4 dite  - Vizitohet  Stambolli  dhe Selaniku,  Fjetje 3 netë në hotel me   4* BB  per 99  euro  . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Prage , 7 ditë €239, Nisja më 13 Shkurt  .Vizitohen: Dubrovniku, Spliti , Zagrebi , Viena, , Praga, Ljubljanekarlovivari, Budapesti, Beogradi. Fjetje 2 netë në Prage, 1 nate ne Split , 1 natë në Viene,1 nate ne Bratislave dhe  1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus, shoqerues  shqiptar  gjate gjithe  udhetimit

Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 07 Mars .Vizitohen: Paris, Dubrovnik, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në Paris, 1 nate ne Bourg en Brese , 1 natë në Zagreb, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste Udhëtimi me aut.......

Stamboll, Selanik dhe Sofie , 5  dite 159  euro ,nisja ne 14 Shkurt

Stamboll: - Nisja më  14  Shkurt - Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje. Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Sealanik dhe 1 natë në Sofje. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet.


Meteora dhe Metsovo , 2 dite €55
Meteora - Metsovo: - Nisja më  20,27  janar  - Vizitohen: Metsovo, Kalabaka , Meteora . Fjetje 1 natë në Kalabaka Hotel me 3* me mengjesin dhe darken  perfshire . Vajtje - Ardhje me Autobus nisja nga  Kakavia   , shoqerues  grupi nga Agjencia .
Sofie , 3 dite €79 , nisja ne 16 Shkurt
Sofie -Bullgari: - Nisja më  16 Shkurt - Vizitohen: Sofia , . Fjetje 2 netë në Hotel me 3* me mengjesin dhe darken  perfshire . Vajtje - Ardhje me Autobus, shoqerues  grupi nga Agjencia .

Udhetim ne Sarajeve, 3 dite 99 € ,mengjes+darke

Sarajeve -Mostar -Medjugorje  : - Nisja date     14  dhe 16  Shkurt , cmimi 99  euro personi - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  4 * me mengjesin dhe darken  perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. ,Shetitje sipas programit , shoqerues  shqiptar gjate udhetimit.

Udhetim ne  Beograd, 3 dite 109€ ,Mengjes+Darke.

Beograd -Serbi : - Nisja date   14 Shkurt   109 euro personi   - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  me mengjesin dhe darken  perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. Shetitje dhe transfertat sipas programit  , shoqerues  Shqiptar gjate udhetimit.
Udhetim ne  Selanik , 3 dite 99€ , 14 Shkurt , BB
Selanik  - Greqi :  Nisja date   14 Shkurt   99 euro personi   - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  4* me mengjesin   perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. Shetitje dhe transfertat sipas programit  , shoqerues  Shqiptar gjate udhetimit.
Paris-Francwe - 5  dite  nisja ne date 13  Shkurt , cmimi    429 përfshin  Akomodim në Hotel  3 per 4   netë qëndrimi me mengjesin     e perfshire  ,Fluturimi  me avion  direkt Shkup Paris Shkup , Transporti me autobuz  vajtjeardhe  Tirane Shkup Tirane , shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise
Shkup-Sofje-Bukuresht-Beograd - 5  dite  nisja ne date 14  Shkurt , cmimi    199 € përfshin  Akomodim në Hotel  3*& 4*  per 4   netë qëndrimi me mengjesin     e perfshire ne hotelin e Bukureshtit te perfshira dhe darkat  , shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise

Vjene-Budapest -Beograd  , 5 dite  199 € ,  14 Shkurt

Split -Vjene -Budapest-Beograd me  Autobus nga  data 14 Shkurt  .Akomodimi ne hotele me 3  *  me mengjesin te perfshire nga te  cilat 1  nate ne Split, 1  nate ne Vjene  1  nate ne Budapest  dhe 1 nate ne Beograd. Shetitjet dhe transfertat si ne Program.Shoqerues  grupi nga  Agjensia .
Bukuresht -Sofje  -Beograd  , 5 dite  199 € ,  14 Shkurt
Bukuresht -Sofje  -Beograd - me  Autobus nga  data 14 Shkurt  .Akomodimi ne hotele me 3 dhe 4  *  me mengjesin te perfshire(ne Bukuresht mengjes e darke) nga te  cilat 1  nate ne Sofje, 2  nete ne Bukuresht dhe 1 nate ne Beograd. Shetitjet dhe transfertat si ne Program.Shoqerues  grupi nga  Agjensia .
Janine dhe Meteora , 3 dite €79
Janine -Meteora: - Nisja më   09 Mars 2018 - Vizitohen: Janina , Kalabaka , Meteora , Kosturi. Fjetje 1 natë  ne  Janine  dhe 1 nate  në Kalabaka Hotel me 3* me mengjesin dhe darken  perfshire . Vajtje - Ardhje me Autobus nisja   nga  Kakavia   , shoqerues  grupi nga Agjencia .
Udhetim ne Prage me avion  , 4  dite  398  euro, 16 Shkurt 2018
Prage  : Udhetimi me Avion Adria Airways: Tirane-Ljubljane-Prage-Ljubljane-Tirane , Akomodimi ne Duo Hotel me mengjes  , Transfertat si ne Program , City Tour Praga ,Guide Profesionale
Shen Valentini  në Paris, 4 Ditë €399 , nisja me 10 Shkurt
France . Udhetim ne  Paris  , fluturim direkt  me  avion  Shkup -Paris - Shkup , Transfertat me autobus  Tirane -Shkup -Tirane ,akomodimi ne hotel 3* me mengjes    Shetitjet dhe transfertat si ne program. Shoqerues Shqiptar  gjate gjithe udhetimit.
DUBAI- Nisja date 10 Shkurt    - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me   Autobus  Tiranë - Shkup - Tiranë. . Udhetimin me Avion  direkt  Shkup - Dubai  -Shkup , Akomodimi në hotele me  3 yje per 5 nete   me mengjesin te  perfshire , shetitjet dhe transfertat si ne program, shoqerues  Shiptar gjate gjithe  tourit.
Shen Valentini në Vjenë & Budapest, 4 Ditë €339
Vjene - : Nisja më 10 Shkurt  - Vizitohet: Vjenë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë dhe 1nate  në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë - Budapest - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Shen Valentini në Barcelonë, 4 Ditë €399 , Nisja me 11  Shkurt
Barcelone:  - Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Barcelonë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit, Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me Avion direkt Shkup - Barcelonë - Shkup, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet.

Çeki-Hungari. Shen Valentini  ne  Prage -Budapest , me  avion  Tirane -Budapest - Tirane ,transferta me autobus Budapest- Prage Budapest , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   nga te cilat nje nate ne Budapest dhe tre nete ne Prage . Shetitjet dhe transfertat si ne program

Shen Valentini në Rome , 3 Ditë €349
Rome: Nisja më 14 Shkurt - Vizitohet: Roma dhe Vatikani . Fjetje 2 netë në Rome . Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë - Rome  - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Shen Valentini në Venecia dhe Verona, 4 Ditë €345
Verona - Venecia : Nisja më 12 Shkurt - Vizitohet: Venecia dhe Verona . Fjetje 2 netë në Venecia  dhe nje nate ne Verona,  Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë - Venecia  dhe  Verona  - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339
Berlin: - Nisja më 19 Prill - Vizitohet: Berlin. Fluturimi me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë. Transferta me  autobus  Tirane  Prishtine  Tirane ,  Fjetje 3 netë në Berlin me mengjesin perfshire . Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
Pranverë në Izrael, 5 Ditë €599
Tel Aviv: Nisja më 19 Prill: - Vizitohen: Tel Aviv, Bethlehem, Jerusalem, Deti i Vdekur, Nazareth, Haifa. Çmimi 599 Euro përfshin: Vajtje-Ardhje me Avion, Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus, Fjetjen në Hotel me Mëngjeze dhe Darkat sipas programit.

Pranverë në Vjenë, Pragë, 6 Ditë €429
Prage: Nisja më 8 Mars - Vizitohet: Vjenë, Pragë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë, 2 netë në Pragë dhe 1 në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë - Budapest - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Korfus -  me Autobus, 3 Ditë €69

Korfus: - Nisja më 09 , 16    dhe 23  Mars   3 dite 69  euro  - Vizitohet  korfusi,  Fjetje 2 netë në hotel me   2*S ne AIlinclusive  . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Pranverë në Zyrih dhe Bazel, 4 Dite €379
Zyrih: - Nisja më 16 Mars - Vizitohen: Zyrih, Lucernë, Bernë, Bazel, Lozanë. Fjetje në Zyrih 2 netë dhe 1 natë në Bazel. Fluturimi me avion Prishtinë - Bazel - Prishtinë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Prishtinës, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet
Pranverë në Napoli dhe Sorrento , 5 dite  €259
Napoli: Nisja më 9 Mars - Vizitohen: Napoli, Sorrento, Ishulli Kapri, Amalfi, Positano. Fjetje 2 netë në Traget, 1 natë në Napoli dhe 1 natë në Sorrento. Lundrimi me Traget Durës - Bari dhe Sorrento - Kapri.
Pranverë në Kryeqytetet Skandinave , 5 dite € 569
Stockholm: - Nisja më 26 Prill, - Vizita në: Copenhagen, Malmo, Oslo, Stockholm. Fjetje 1 natë në Malmö, 1 natë në Oslo dhe 2 netë në Stokholm. Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Shkup, Vajtje - Ardhje me Avion Direkt Shkup - Malmö dhe Stockholm - Shkup. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Pranverë në Strasburg - Shtutgard , 4 dite € 399
Strasburg: Nisja më 27 Maj - Vizitohen: Shtutgart, Karlsruhe, Baden - Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse. Fjetje në Shtutgart 1 natë, Strasburg 2 netë. Fluturimi me avion Prishtinë - Bazel - Prishtinë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Prishtinës, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet.
Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499
Australi-: Nisja më 4 Maj - Vizitohen: Sydney, Canberra, Melbourne. Fjetje 4 netë në Sydney, 1 Natë në Canberra dhe 5 netë në Melbourne. Mëngjeset në Hotele, Shëtitje dhe Transferta me Autobus, Guidë Shqiptare gjatë gjithë Udhëtimit. Fluturimi Shkup -Sydney dhe Melbourne - Shkup, nëpërmjet Qatar. Transfertë vajtje ardhje me autobus Tiranë - Shkup.
Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike-13  dite 599  euro
Moske: Nisja më 1 Qershor - Vizitohet: Moskë dhe Shën Petersburg në Rusi, Kiev dhe Odesa në Ukrainë, Vilnius, Riga, Talin në Republikat Balltike, Varshavë dhe Krakov në Poloni, Dubrovnik dhe Zagreb në Kroaci, Vjenë në Austri, Bukuresht në Rumani, Sofje në Bullgari dhe Shkup në Maqedoni. Fjetje: 1 natë në Zagreb, 1 natë në Krakov, 1 natë në Vilnius, 1 natë në Talin, 2 Netë në Shën Petersburg, 2 Netë në...

.