Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Erlitravel

 • cappadocia trurqi tr
  Cappadocia
 • dubai emiratet e bashkuara
 • dubrovnik kroacia
  Dubrovnik
 • stamboll turqi tr
  Stamboll
 • dubai emratet e bashkuara arabe
  Dubai
 • paris france fr
  Paris
 • ansterdam vjeshte
  Amsterdam
 • barcelone spanje vjeshte
  Barcelone
.

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi

Iberostar Bellevue 4*- Budva  Allinclusive   ,2 dite  fillon nga     39 €,

Budva  - Nisje ne date  30 , 31  Mars, 01,6,7,8,13,14,20,21 ,27,28  Prill: Në pagesë përfshihen: Akomodim në hotel Iberostar Bellevue  4*  për 1 natë qendrimi  Allinclusive  , Shtese per transportin me autobus  vajtjeardhje 15  euro personi.

Iberostar Bellevue 4*- Budva  Allinclusive   ,3 dite  fillon nga     78 €,

Budva  - Nisje ne date  30 , 31  Mars, 06 ,07, 13, 20 , 27  Prill: Në pagesë përfshihen: Akomodim në hotel Iberostar Bellevue 4*  për 2 netë  qendrimi  Allinclusive  , Shtese per transportin me autobus  vajtjeardhje 15  euro personi.

Pranvere ne Prishtine -Kosove  , 1 dite 19 dhe 2 dite   39 €,

Prishtine  - Nisje ne date 01  dhe 8  Prill: Në pagesë përfshihen: Akomodim në hotel për 1 natë për programin me Fjetje.; Drekë Speciale me Pije dhe Muzikë dhe DJ për Programin 1 Ditor dhe Darkë Speciale me Pije dhe Muzikë dhe DJ per Programin me Fjetje.; Mëngjesi në hotel për programin me Fjetje.;. Udhëtimi me Autobus..

Struge  -Mavrove , 2 dite fillon nga 39 €, nisja cdo te shtune ,HB

Maqedoni : -Vizitohet  Struga  dhe Mavrove nisje   cdo  fundjave ne Janar  dhe ne Shkurt    , Çmimi përfshin:  Fjetjen 1 natë në Hotel  4* duke  filluar  nga   39  euro,  me mengjes dhe darke   .Udhetimin vajtje-ardhje me Autobuz  ,shetitjet si ne program.
Dubrovnik , 3 Ditë  fillon nga  €89
Dubrovnik - Kroaci : Nisja më   31 per 89  euro  ,   Mars  07  Prill  per 109  euro - Budva  -Kotorri ne mal te zi  dhe  Dubrovniku ne Kroaci . Fjetje 2 netë në Dubrovnik ,hotel 4*  me mengjes dhe darke perfshire  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Mali i  Zi  , 2 Ditë €50
Budva -Kotorr-Podgorice  : Nisja më  24 , 31 -  Mars  Budva  -Kotorri ne Mal te zi   . Fjetje 1 netë në Budva hotel 4*  me mengjes dhe darke   perfshire .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Shkup-Beograd -Prishtine     3 dite  nisja me   31 Mars  dhe  7  Prill , cmimi 8 përfshin  Akomodim në Hotel  3 per 2   netë qëndrimi me mengjesin     e perfshire  ,Transporti me autobuz  vajtjeardhe  shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise

Lefkada , Parga ,Preveza ,Janina -     dite  nisja me   07 Prill, cmimi 9 përfshin  Akomodim në Hotel  3 per 2   netë qëndrimi me mengjesin  dhe darken   e perfshire  ,Transporti me autobuz  vajtjeardhe  shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise

Stamboll- Selanik me Autobus, 4 Ditë €89

Stamboll-Selanik: - Nisja më   29  Mars  dhe 5 Prill   4 dite  - Vizitohet  Stambolli  dhe Selaniku,  Fjetje 2 netë në hotel me   3* BB  per 89  euro  . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Lefkada  -      3  dite  nisja me  06 Prill, cmimi 99  përfshin  Akomodim në Hotel  3 per 2   netë qëndrimi me mengjesin  dhe darken   e perfshire  ,Transporti me autobuz  vajtjeardhe  shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise

Prage , 7 ditë €239, Nisja më 28 Mars  .Vizitohen: Dubrovniku, Spliti , Zagrebi , Viena, , Praga, Ljubljanekarlovivari, Budapesti, Beogradi. Fjetje 2 netë në Prage, 1 nate ne Split , 1 natë në Viene,1 nate ne Bratislave dhe  1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus, shoqerues  shqiptar  gjate gjithe  udhetimit

Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 11 Prill .Vizitohen: Paris, Dubrovnik, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në Paris, 1 nate ne Bourg en Brese , 1 natë në Zagreb, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste Udhëtimi me aut.......

Stamboll, Selanik dhe Sofie , 5  dite 159  euro

Stamboll: - Nisja më   29  Mars - Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje. Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Sealanik dhe 1 natë në Sofje. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet.


Budapest  me direkt   avion, 4 dite 329
Hungari:- Nisja më  21 Prill - Vizitohet Budapesti. Fjetje 3 Netë në Budapest. Udhëtimi vajtje-ardhje me  avion , Transfertat dhe shëtitjet me autobus, Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi me mengjesin perfshire ,  Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Sofie , 3 dite €79 , nisja ne  31 Mars  dhe 7 Prill
Sofie -Bullgari: - Nisja më   31 Mars   dhe 07 Prill - Vizitohen: Sofia , . Fjetje 2 netë në Hotel me 3* me mengjesin dhe darken  perfshire . Vajtje - Ardhje me Autobus, shoqerues  grupi nga Agjencia .
Pashket ne Korfuz , 4 dite €119 , nisja ne 06  Prill
Korfuz: - Pashket ne Korfuz Nisja më   06 Prill  - Vizitohen: Korfuzi , . Fjetje 3 netë në Hotel me 2*S Telemachos Village 119  euro Allinclusive     ose 199 euro te   Messonghi 3*  Allinclusive    . Vajtje - Ardhje me Autobus, shoqerues  grupi nga Agjencia .

Udhetim ne Sarajeve, 3 dite 99 € ,mengjes+darke

Sarajeve -Mostar -Medjugorje  : - Nisja date  07 -21 - 29  Prill  , cmimi 99  euro personi - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  4 * me mengjesin dhe darken  perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. ,Shetitje sipas programit , shoqerues  shqiptar gjate udhetimit.

Udhetim ne  Beograd, 3 dite 109€ ,Mengjes+Darke.

Beograd -Serbi : - Nisja date    07 , 21 , 27 ,  29 Prill  109 euro personi   - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  me mengjesin dhe darken  perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. Shetitje dhe transfertat sipas programit  , shoqerues  Shqiptar gjate udhetimit.
Udhetim ne  Selanik , 3 dite 89€  ,  BB
Selanik  - Greqi :  Nisja date  07-21-29 Prill   89 euro personi   - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  3* me mengjesin   perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. Shetitje dhe transfertat sipas programit  , shoqerues  Shqiptar gjate udhetimit.
Paris-Francwe - 4  dite  nisja ne date  20  Prill , cmimi    429 përfshin  Akomodim në Hotel  3 per 3   netë qëndrimi me mengjesin     e perfshire  ,Fluturimi  me avion  direkt Shkup Paris Shkup , Transporti me autobuz  vajtjeardhe  Tirane Shkup Tirane , shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise
Shkup-Sofje-Bukuresht-Beograd - 5  dite  nisja ne dat , 29  Mars 05  dhe 27 Prill , cmimi    199 € përfshin  Akomodim në Hotel  3*& 4*  per 4   netë qëndrimi me mengjesin     e perfshire ne hotelin e Bukureshtit te perfshira dhe darkat  , shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise

Vjene-Budapest -Beograd  , 5 dite  199 € , 

Zagreb -Vjene -Budapest-Beograd me  Autobus nga  data    5  Prill .Akomodimi ne hotele me 3  *  me mengjesin te perfshire nga te  cilat 1  nate ne Zagreb, 1  nate ne Vjene  1  nate ne Budapest  dhe 1 nate ne Beograd. Shetitjet dhe transfertat si ne Program.Shoqerues  grupi nga  Agjensia .
Stambol direkt me avion  , 4 dite  229 € ,   30 Mars
Stamboll - Udhetim me  Avion direkt  30 Mars  , 06 & 12   Prill . Akomodimi ne hotele me  4  *  me mengjesin te perfshire .Shetitjet dhe transfertat si ne Program.Shoqerues  grupi nga  Agjensia .
Pranvere ne Selanik  , 3 dite €79
Selanik : - Nisja më  06 , 13 Prill , 04 dhe 11 Maj  2018 - Vizitohen: Selaniku . Fjetje 2 natë  ne  Hotel me 3* me mengjesin   perfshire . Vajtje - Ardhje me Autobus   , shoqerues  grupi nga Agjencia .
Pranvere   në Paris, 4 Ditë €399 , nisja me 19 Maj
France . Udhetim ne  Paris  , fluturim direkt  me  avion  Shkup -Paris - Shkup , Transfertat me autobus  Tirane -Shkup -Tirane ,akomodimi ne hotel 3* me mengjes    Shetitjet dhe transfertat si ne program. Shoqerues Shqiptar  gjate gjithe udhetimit.
DUBAI- Nisja date 30 Prill    - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me   Autobus  Tiranë - Tivat  - Tiranë. . Udhetimin me Avion  direkt  Tivat  - Dubai  -Tivat , Akomodimi në hotele me  5 yje per 4 nete   me mengjesin te  perfshire , shetitjet dhe transfertat si ne program, shoqerues  Shiptar gjate gjithe  tourit.
Pranvere  në Vjenë & Budapest, 4 Ditë €369
Vjene - : Nisja më 14  Prill - Vizitohet: Vjenë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë dhe 1nate  në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë - Budapest - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Pranvere  në Barcelonë, 4 Ditë €399 , Nisja me 20 Prill
Barcelone:  - Vizitohet: Barcelonë. Nisja me 20 Prill  , Fjetje 3 Netë në Barcelonë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit, Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me Avion direkt Shkup - Barcelonë - Shkup, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet.

Hollande. Pranvere   ne  Amsterdam -Hage - Roterdam,  04 dhe 18 Maj  , me  avion  Tirane -Amsterdam - Tirane ,transferta me autobus Amsterdam- Hage - Roterdam , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   ,Shoqerues  Grupi nga Agjensia  . Shetitjet dhe transfertat si ne program

Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339
Berlin: - Nisja më 19 Prill - Vizitohet: Berlin. Fluturimi me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë. Transferta me  autobus  Tirane  Prishtine  Tirane ,  Fjetje 3 netë në Berlin me mengjesin perfshire . Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
Pranverë në Izrael, 5 Ditë €599
Tel Aviv: Nisja më 19 Prill: - Vizitohen: Tel Aviv, Bethlehem, Jerusalem, Deti i Vdekur, Nazareth, Haifa. Çmimi 599 Euro përfshin: Vajtje-Ardhje me Avion, Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus, Fjetjen në Hotel me Mëngjeze dhe Darkat sipas programit.

Pranverë në Budapest dhe Pragë, 5 Ditë €379
Prage: Nisja më 03 Prill -379  euro    dhe 01 Maj per 399 euro- Vizitohet: Pragë dhe Budapest. Fjetje 3 netë në  Pragë dhe 1 në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë - Budapest - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Pranverë në Verona - Venecia -Split -Rijeka , 5  dite  €249
Itali: Udhetim me  autobus  Nisja më 05  dhe 27 Prill - Vizitohen: Spliti-Rijeka -Venecia  - Verona . Fjetje nje nate ne Zadar, nje  nate ne Venecia , nje nate ne Verona  dhe nje nate ne Split . Hoteli me mengjes perfshire . Shoqerues nga Agjensia.Shetitjet dhe transfertat si ne program

Korfus -  me Autobus, 3 Ditë €79

Korfus: - Nisja më   31  Mars   , 3 dite 79  euro  - Vizitohet  Korfuzi,  Fjetje 2 netë në hotel me   2*S ne AIlinclusive  . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Napoli Sorento Kapri
Pranverë në Napoli dhe Sorrento , 5 dite  €259
Napoli: Nisja më 13 Prill - Vizitohen: Napoli, Sorrento, Ishulli Kapri, Amalfi, Positano. Fjetje 2 netë në Traget, 1 natë në Napoli dhe 1 natë në Sorrento. Lundrimi me Traget Durës - Bari dhe Sorrento - Kapri.
Pranverë në Rome- Firence-Venecia-Rijeka , 6 dite  €249
Itali: Nisja më  04 Prill , 02 Maj- Vizitohen: Roma, Firence , Venecia, Rijeka . Fjetje nje nate ne Traget  dhe 4 nete ne  hotel. Udhetimi me Autobus   dhe Lundrimi me Traget Durës - Bari
Pranverë në Kryeqytetet Skandinave , 5 dite € 569
Stockholm: - Nisja më 26 Prill, - Vizita në: Copenhagen, Malmo, Oslo, Stockholm. Fjetje 1 natë në Malmö, 1 natë në Oslo dhe 2 netë në Stokholm. Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Shkup, Vajtje - Ardhje me Avion Direkt Shkup - Malmö dhe Stockholm - Shkup. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Pranverë në Strasburg - Shtutgard , 4 dite € 399
Strasburg: Nisja më 27 Maj - Vizitohen: Shtutgart, Karlsruhe, Baden - Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse. Fjetje në Shtutgart 1 natë, Strasburg 2 netë. Fluturimi me avion Prishtinë - Bazel - Prishtinë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Prishtinës, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet.
Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499
Australi-: Nisja më 4 Maj - Vizitohen: Sydney, Canberra, Melbourne. Fjetje 4 netë në Sydney, 1 Natë në Canberra dhe 5 netë në Melbourne. Mëngjeset në Hotele, Shëtitje dhe Transferta me Autobus, Guidë Shqiptare gjatë gjithë Udhëtimit. Fluturimi Shkup -Sydney dhe Melbourne - Shkup, nëpërmjet Qatar. Transfertë vajtje ardhje me autobus Tiranë - Shkup.
Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike-13  dite 599  euro
Moske: Nisja më 1 Qershor - Vizitohet: Moskë dhe Shën Petersburg në Rusi, Kiev dhe Odesa në Ukrainë, Vilnius, Riga, Talin në Republikat Balltike, Varshavë dhe Krakov në Poloni, Dubrovnik dhe Zagreb në Kroaci, Vjenë në Austri, Bukuresht në Rumani, Sofje në Bullgari dhe Shkup në Maqedoni. Fjetje: 1 natë në Zagreb, 1 natë në Krakov, 1 natë në Vilnius, 1 natë në Talin, 2 Netë në Shën Petersburg, 2 Netë në...

.