Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Pranverë në Prishtinë, 1 Ditë €19, 2 Ditë €39

PROGRAMI 1 DITE

 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Prishtinë në orën 06.00. Mbrritje në Prishtinë. Vizitë e lirë në Prishtinë. Pas Vizitës, Drekë Speciale me Pije dhe Muzikë dhe DJ në Hotel Holiday Resort 5*. Në orën 18, Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja.

 

Nisje më 01  dhe 08  Prill

 

 

PROGRAMI 2 DITE/1 NATE

 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Prishtinë në orën 06.00. Mbrritje në Prishtinë. Vizitë e lirë në Prishtinë. Pas Vizitës, Sistemimi në Hotel. Darkë Speciale me Pije dhe Muzikë dhe DJ në Hotel Holiday Resort 5*. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja.

 

Nisje më  01  dhe 8  Prill


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:

1. Akomodim në hotel për 1 natë për programin me Fjetje.;

2. Drekë Speciale me Pije dhe Muzikë dhe DJ për Programin 1 Ditor dhe Darkë Speciale me Pije dhe Muzikë dhe DJ per  Programin me Fjetje.;

3. Mëngjesi në hotel për programin me Fjetje.;

3. Udhëtimi me Autobus.

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Pranverë në Prishtinë, 1 Ditë €19, 2 Ditë €39

 

LISTA E ÇMIMEVE


» Pranverë I - 1 Ditë

nga 01/04/2018 në 01/04/2018                              Tarifa  »

Holiday Resort 5* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur)   € 19.00

 

» Pranverë II - 2 Ditë/1 Natë

nga 01/04/2018 në 02/04/2018                                Tarifa  »

Holiday Resort 5* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur)   € 39.00

 

» Pranverë II - 1 Ditë  

nga 08/04/2018 në 08/04/2018                                Tarifa  »

Holiday Resort 5* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur)   € 19.00

 

» Pranverë IV - 2 Ditë/1 Natë  

nga 08/04/2018 në 09/04/2018                                Tarifa  »

Holiday Resort 5* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur)   € 39.00

 


 

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

.

.

prishtine
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.