Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Preveza   , Plazh Allinclusive  4 dite 89 dhe 5  dite 109

Greqi

PLAZH, 4 Ditë

 

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana 03.00 dhe udhëtimi me autobus për në Preveza nëpërmjet Igumenicës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Preveza. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

 

PLAZH, 5 Ditë

 

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana 03.00 dhe udhëtimi me autobus për në Preveza nëpërmjet Igumenicës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Preveza. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

 

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

 

Nisja cdo te  Marte e te Premte


Niko 2*S -Light All inclusive

Poseidon Beach 3* - Light All Inclusive

Lichnos Beach 5* - Light All inclusive


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:

-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.

-Akomodimi në Hotel.

-Light All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit,

 sipas zgjedhjes.

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

.

Çmimet e dhomave


» Verë - 8 Ditë I5

nga 01/06/2018 në 08/06/2018                                                                                           Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                      € 179.00

Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                      € 249.00

 

» Verë - 5 Ditë I

nga 01/06/2018 në 05/06/2018                                                                                          Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                      € 109.00

Poseidon Beach 3* Dh. Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                            € 149.00

 

» Verë - 8 Ditë I4

nga 05/06/2018 në 12/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 179.00

Poseidon Beach 3* Dh.Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                              € 249.00

 

» Verë - 4 Ditë I

nga 05/06/2018 në 08/06/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 89.00

Poseidon Beach 3* Dh. Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                             € 119.00

 

» Verë - 5 Ditë II

nga 08/06/2018 në 12/06/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 119.00

Poseidon Beach 3* Dh.Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                              € 159.00

 

» Verë - 8 Ditë II5

nga 08/06/2018 në 15/08/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 199.00

Poseidon Beach 3* Dh.Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                              € 269.00

 

» Verë - 4 Ditë II

nga 12/06/2018 në 15/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 99.00

Poseidon Beach 3* Dh. Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                             € 129.00

 

» Verë - 8 Ditë II4

nga 12/06/2018 në 19/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 199.00

Poseidon Beach 3* Dh. Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                             € 269.00

 

» Verë - 5 Ditë III

nga 15/06/2018 në 19/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 119.00

Poseidon Beach 3* Dh.Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                              € 159.00

 

» Verë - 8 Ditë III5

nga 15/06/2018 në 22/06/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                      € 209.00

Poseidon Beach 3* Dh. Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                            € 279.00

 

» Verë - 8 Ditë III4

nga 19/06/2018 në 26/06/2018                                                                                              Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 219.00

Poseidon Beach 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                       € 289.00

 

» Verë - 4 Ditë III

nga 19/06/2018 në 22/06/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 99.00

Poseidon Beach 3* Dh. Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                             € 129.00

 

» Verë - 8 Ditë IV5

nga 22/06/2018 në 29/06/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 219.00

Poseidon Beach 3* Dh.Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                              € 289.00

 

» Verë - 5 Ditë IV

nga 22/06/2018 në 26/06/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 129.00

Poseidon Beach 3* Dh.Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                              € 169.00

 

» Verë - 4 Ditë IV

nga 26/06/2018 në 29/06/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                       € 109.00

Poseidon Beach 3* Dh. Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                             € 139.00

 

» Verë - 8 Ditë IV5

nga 26/06/2018 në 03/07/2018                                                                                             Tarifa  »

Niko 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                      € 229.00

Poseidon Beach 3* Dh.Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                             € 299.00

 

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

.
Poseidon beach prevesa
.