Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetimet e Pranveres

Udhetime ne  grup
.


                                   Udhetimet  turistike te  Pranveres   2018


Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi   titullin e  guides  qe deshironi

.

Udhetimet e  muajit  PRILL

###########################

  • Udhetimet me autobus (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)

►Prishtine -Kosove, 01 dhe 08 Prill, 1  dite €19 dhe  2 dite €39 , Organizim Festiv

►Iberostar Bellevue  4*- Budva -  01,   06,   07,   08 , 13 ,  20 ,  27, 28  Prill  2 dite  €39 , Allinclusive


►Iberostar Bellevue 4* - Budva -   06 , 07 ,  13 , 20 , 27  Prill  2 dite  nga   €78 , Allinclusive


 Paris-Mynih-Milano, 11 Prill , 7 ditë, €349


Korfuz   13, 20 , 27 Prill , 3  ditë, €79


 Liqeni Matka, 01, 08, 14, 21, 28 Prill , 2 ditë, €55


► Korfuz -festa e Pashkeve ,   06  Prill, 4  ditë, €119


Lefkada-festa e Pashkeve ,  06 & 07  Prill , 3  ditë , €99


► Stamboll  me autobus  05 Prill , 4 ditë, €89


► Rome – Firence – Venecia -Rijeka , 04  Prill , 6 ditë, €245


► Verona – Venecia – Zadar -Split   05 dhe 27 Prill , 5 dite, €249

Shkup - Beograd , 07 Prill , 3 ditë, €89


►Lefkada  Parga Preveza 07 Prill , 3 ditë, €99


Meteora – Janine    07, 14, 21, 28 Prill, 2 Ditë, €55


► Dubrovnik ,   07 Prill, 3 ditë, €109


► Sofje,    07 Prill ,  3 ditë, €79


► Sarajeve – Mostar – Medjugorje,    07, 21, 29 Prill, 3 ditë, €99


► Beograd     07, 21, 29 Prill, 3 ditë, €109 (mengjes + darke) hotel 4*


► Selanik ,   07, 21, 29 Prill , 3 ditë, €99 hotel 4*


 Stamboll – Selanik – Sofje,    05,  27 Prill, 5 ditë €159


► Bukuresht,   05,  27 Prill, 5 dite, €189


Vjenë – Budapest – Beograd, 05,  27 Prill , 5 dite, €199


Napoli - Sorrento - Kapri , 13  Prill, 5 ditë, €259

  • Udhetimet me avion

► Stamboll ,06 & 12 Prill,  4  dite, €229
► Izrael, 19 Prill, 5 ditë, 599€

► Stockholm, Oslo, Malmo, Copenhagen, 26 Prill, 5 Ditë, €569

► Pekin dhe Shanghai,   02 Prill, 8 Ditë €1399

► Tajlande, Bangkok dhe Pattaya, 26 Prill 2018, 8 Ditë €1079

► Paris dhe Disneyland  20  Prill, 4 ditë, €429
► Budapest ,    21 Prill ,  4  dite, €329  

► Dubai dhe Abu Dhabi, 30 Prill, 5 dite, 639€
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
.
.