Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

PRAGE -Viene - BUDAPEST ,6 Ditë € 429 ,  udhetim me avion

Çeki-Austri-Hungari , 08 - 13 Mars  , 6  dite 


Dita e Parë

Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 08.35 - Mbrritje më 10.05. Transfertë nga Aeroporti i Budapestit për në Vjenë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Mbrritja në Vjenë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë

Mëngjesi në Hotel. Nisje, herët në mëngjes për në Pragë. Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit. Shëtitje panoramike 2 orë, Praga natën. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt

Mëngjesi ne Hotel. Mëngjesi ne Hotel. Shëtitje me guidë dhe autobus në dispozicion: Lagja Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit, Muzeumi Kombëtar të Pragës, kalohet nëpërmjet sheshit të Qytetit të Ri, vizitohet Qyteti i vjetër me sheshin e tij karakteristik, kalimi nëpërmjet kullës së orës astrologjike, kalimi dhe njohja me Urën e famshme të Charlsit e cila është e zbukuruar nga 30 statuja të stileve të ndryshme. Fjetje në Hotel.Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të Pragës si: Haratchani, Kisha e Loretos, Kështjella e Pragës, ku ndodhet dhe Selia zyrtare e Presidentit, Bazilika brenda kështjellës dhe Galeria Kombëtare, Katedralja Shën Vitus, Bazilika e Shën Xhorxhit, Pallati Mbretëror, Rrugica e artë.


Dita e Pestë

Mëngjesi ne Hotel. Nisje, herët në mëngjes për në Budapest. Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit. Mbrritje në Budapest. Shëtitje panoramike rreth 3 orë, Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Gjashtë

Mëngjesi ne Hotel. Paradite, Shëtitje panoramike, rreth 4 orë, në Budapest Transfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 16.10. - Mbrritje më 17.35. Fluturimi për në Shqipëri.


Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.
.
.
Çmimet e dhomave

nga 08/03/2017 në  13/03/2018                                                                                                         Vlefta

Hotel 3* Dhomë Standart    (Max: 3 Rritur)
                                                                             € 429.00                            
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
prague
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrata

.