Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Ulqin- Budva - Koror, Plazh  5 dite €189 ,  (M)

Data  Muaji 

 

24 – 28 Qershor      Qershor 

 

189 euro/personi

 

1-5 Korrik ; 

8-12 Korrik ; 

15-19 Korrik ; 

22-26 Korrik ; 

29 – 2 Gusht       Korrik, Gusht 

 

199 euro/personi

 

5- 9 Gusht ; 

12 – 16 Gusht ; 

19-23 Gusht ; 

26 – 30 Gusht       Gusht 

 

209 euro/personi

Plazh 5 dite ne Budva – Ulqin – Ploce – Shen Stefan – Florida Beach – Jaz – Hawai Beach

Date :

17 – 21  Qershor ;

24 – 28 Qershor

Çmimi 189 euro/person

Per muajin Korrik dhe Gusht nisje çdo ditë të Dielë

Çmimi: 199 Euro/ personi

Çmimi 209  euro /personi


Dita e pare:

Nisja nga Tirana ne oren 07:00. Kalimi i pikes kufitare Murriqan. Ndalese e shkurter per te konsumuar mengjesin. Ndalese panoramike ne Shen Stefan per foto. Plazh ne Jaz Beach ( I cilesuar si plazhi ku organizohen koncertet me muzike live gjate veres). Plazhi ofron sporte te ndryshme ujore si mundesia me e mire e argetimit. Nisemi drejt Ulqinit. Darka ne Hotel. Pas darke te shoqeruar nga guida argetim ne Clubet e Nates te Ulqinit.


Dita e dyte:

Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit plazh ne Valdanos deri ne oren 17:00, i cilesuar si nje nga plazhet me te bukura te qytetit te Ulqinit. Mundesi argetimi Scuba Diving. Kthimi ne hotel, darka ne hotel. Pas darke sipas deshires argetim ne Clubet e Nates te Ulqinit ( dalja ne darke behet individualisht)


Dita e trete:

Mengjesi ne Hotel. Pas mengjesit nisemi drejt Budves, vizite qytetit te Budves, Portin e Jahteve, Qytetin e Vjeter , Kercimtaren e Budves. Plazh ne Ploce Beach. Mundesi argetimi Parascending ku mund te shikoni plazhet dhe qytetit e Budves nga siper. Nisemi drejt Ulqinit. Darka ne Hotel. Pas darke sipas deshires argetim ne Clubet e Nates te Ulqinit ( dalja ne darke behet individualisht)


Dita e katert:

Mengjesi ne Hotel. Pas mengjesit nisemi drejt qytetit te Budves. Plazh ne Ishullin Hawai. Shetitje me anije. Mundesi argetimi Bungee Jumping. Nisemi drejt Ulqinit. Darka ne Hotel. Pas darke sipas deshires argetim ne Clubet e Nates te Ulqinit ( dalja ne darke behet individualisht)


Dita e peste:

Mengjesi ne hotel. Kohe e lire per plazh ne Florida Beach. Mundesi argetimi Kit Surf. Nisja drejt Tiranes.

Ne cmim perfshihet:
• Guidat sipas programit
• Transporti me autobus komod
• Akomodimi ne Hotel 3* prane Plazhit te Madh Ulqin
• Mengjesi dhe darka

Pagesat e femijeve:
0 – 2 Vjec (Falas)
2 – 11 Vjec (70% te shumes)
Mbi 11 vjec – Pagese e plote

.
ulqin-budva-kotor- 5 dite
vere   2018
.
 
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
  Cmimet e Dhomave
Mali i Zi
 17, 24  Qershor -5 dite
  Tarifa
 Dhomë Standart Hotel 3*  (Max: 3 Rritur)
.
 € 189.00
 Cmimet e Dhomave
Mali i Zi
 01,08,15 ,22,29  Korrik -5 dite
 Tarifa
  Dhomë Standart Hotel 3*  (Max: 3 Rritur)
.
 € 199.00
 Cmimet e Dhomave
 Mali i Zi
 05,12,19 ,26  Gusht -5 dite
Tarifa
 Dhomë Standart Hotel 3*  (Max: 3 Rritur)
 
 € 209.00
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate