Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Ulqin- Budva -Ploce , Plazh  4 dite €139 ,  (M)

Data        Muaji 

 

21-24 Qershor ; 

28- 1 Korrik            Qershor, Korrik 

 

139 euro/personi

 

5-8 Korrik ; 

12-15 Korrik ; 

19-22 Korrik ; 

26-29 Korrik            Korrik 

 

149 euro/personi

 

2-5 Gusht; 

9-12 Gusht ; 

16-19 Gusht ; 

23-26 Gusht ; 

30-2 Shtator          Gusht,  Shtator 

 

159 euro/personi

Plazh 4 dite ne Budva – Ulqin – Ploce – Shen Stefan – Florida Beach – Hawai Beach – Valdanos


Date:

21-24 Qershor ; 

28-01  Korrik

Per muajin Korrik dhe Gusht nisje cdo dite te Enjte

3 Nete – 4 Dite Cmimi: 139 Euro/personi


Dita e pare:

Nisja nga Tirana ne oren 07:00. Kalimi i pikes kufitare Murriqan. Ndalese e shkurter per te konsumuar mengjesin. Pas mengjesit plazh ne Valdanos deri ne oren 17:00, i cilesuar si nje nga plazhet me te bukura te qytetit te Ulqinit. Mundesi argetimi Scuba Diving. Kthimi ne hotel, darka ne hotel. Pas darke sipas deshires argetim ne Clubet e Nates te Ulqinit te shoqeruar nga guida.


Dita e dyte:

Mengjesi ne Hotel. Pas mengjesit nisemi drejt Budves, vizite qytetit te Budves, Portin e Jahteve, Qytetin e Vjeter , Kercimtaren e Budves. Plazh ne Ploce Beach. Mundesi argetimi Parascending ku mund te shikoni plazhet dhe qytetit e Budves nga siper. Nisemi drejt Ulqinit. Darka ne Hotel. Pas darke sipas deshires argetim ne Clubet e Nates te Ulqinit ( dalja ne darke behet individualisht)


Dita e trete:

Mengjesi ne Hotel. Pas mengjesit nisemi drejt qytetit te Budves. Plazh ne Ishullin Hawai. Shetitje me anije. Mundesi argetimi Bungee Jumping. Nisemi drejt Ulqinit. Darka ne Hotel. Pas darke sipas deshires argetim ne Clubet e Nates te Ulqinit ( dalja ne darke behet individualisht)


Dita e katert:

Mengjesi ne hotel. Kohe e lire per plazh ne Florida Beach. Mundesi argetimi Kit Surf. Nisja drejt Tiranes.

Ne cmim perfshihet:
• Guidat sipas programit
• Transporti me autobus komod
• Akomodimi ne Hotel 3* prane Plazhit te Madh Ulqin
• Mengjesi dhe darka

Pagesat e femijeve:
0 – 2 Vjec (Falas)
2 – 11 Vjec (70% te shumes)
Mbi 11 vjec – Pagese e plote

.
ulqin-budva-ploce- 4 dite
vere   2018
.
 
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
  Cmimet e Dhomave
Mali i Zi
 21 , 28   Qershor -4 dite
  Tarifa
 Dhomë Standart Hotel 3*  (Max: 3 Rritur)
.
 € 139.00
  Cmimet e Dhomave
Mali i Zi
5 ,12,19,26   Korrik -4 dite
 Tarifa
  Dhomë Standart Hotel 3*  (Max: 3 Rritur)
.
  € 149.00
 Cmimet e Dhomave
                      Mali i Zi
02 , 09,16,23,30 Gusht -4 dite
 Tarifa
 Dhomë Standart Hotel 3*  (Max: 3 Rritur)
.
    € 159.00
 
 
 
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate