Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Pekin  dhe  Shanghai , 8 Ditë €1399

Programi  , 24 - 31 Tetor , 8  dite  1399  Euro

Kine


Dita e Parë

Fluturimi Tiranë - Pekin nëpërmjet Frankfurtit. Nisja nga Tirana në orën 13.35, Mbrritja në Frankfurt në orën 15.55. Nisja nga Frankfurti në orën 17.10.


Dita e Dytë

Mbrritja në Pekin në orën 08.30. Pritja në Aeroportin e Pekinit. Transferimi me autobus komod për në hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite, Vizitë në Stadiumin Kombëtar Birds Nest dhe Qendrën Ujore Kombëtare në Parkun Olimpik. Darkë Speciale në një Restorant Tradicional Kinez.


Dita e Tretë

Mëngjesi ne hotel. Nisja për të vizituar Murin e Madh Kinez në Mutianyu. Vizitë dhe ngjitje me Cable Car në Murin e Famshëm. Kthimi në Hotel.
Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Sheshin Tien'anmen, në Qytetin e Ndaluar Gu Gong dhe Pallati Veror, Yi He Yung. Fjetje në Hotel.


Dita e Pestë

Mëngjesi ne Hotel. Transfertë me Autobus për në Stacionin e Trenit dhe Udhëtimi me Tren Ekspres për në Shanghai. Udhëtimi zgjat rreth 5 orë. Transferta në Hotel në Shanghai. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Gjashtë

Mëngjesi ne Hotel. Nisja për në Hangzhou, ku vzitohet qyteti dhe Liqeni Perëndimor, West Lake. Lundrim me Kroçiere në liqen. Ssitemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Shtatë

Mëngjesi në Hotel. Kthimi në Shanghai, ku viizitohet qyteti: Kulla Perla Orientale e Radios dhe televizionit dhe lundrohet me Kroçiere në lumin Huangpu. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tetë, 31 Tetor 2017. Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Shanghait. Nisja nga Shanghai në orën 11.15. Mbrritja në Vjenë në orën 16.00. Nisja nga Vjena në orën 22.15, Mbrritja në Tiranë në orën 23.45.


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:

-Bileta e avionit vajtje – ardhje Tiranë - Pekin nga Frankfurti dhe Shnaghai - Tiranë nëpërmjet Vjenës.
-Akomodimi në hotele.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Viza e Hyrjes në Kinë.
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Kinezeeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Pekin: Muri i Madh, Cable Car, Qyteti Ndaluar, Pallati Veror, Në Hangzhou: Lundrimi me Kroçiere në Liqenin Perëndimor dhe Shanghai: Lundirmi me Kroçiere ne Lumin Huangpu dhe Kulla e Radios dhe TV.
-Darkë në një Restorant Kinez.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Kinë.
.
pekin  dhe  shanghai
.
 
Çmimet e dhomave
Vjeshte ne Kine
24 - 31/10/ 2017
  Tarifa
Dhomë Standart   (Max: 3 Rritur)
                            .
 € 1399.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
shanghai
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate