Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Pashket ne Korfuz , 4 ditë  €119   hotel 2* S   Allinclusive

Pashket ne Korfuz


06-09  Prill 4  dite


Dita e Parë,

E Premtja e Mirë, 6 Prill 2018: Nisja nga Tirana në oren 04.00 dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

 

Dita e Dytë,

E Shtuna e Pashkëve, 7 Prill 2018: All Inclusive. Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

 

Dita e Tretë,

E Diela e Pashkëve, 8 Prill 2018: All Inclusive.

 

Dita e Katërt,

E Hëna e Pashkëve, 9 Prill 2018: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri, Udhëtimi nëpërmjet Igumenicës dhe Qafë Botës. Mbrritja në Shqipëri.

 

KUJDES

-Akomodimi

      - në hotel Telemachos 2* Superior në Korfuz, All Inclusive (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat dhe Pijet) për të gjithë ditët e qëndrimit.

      - në Hotel Messonghi 3* Superior, All Inclusive, (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat SPECIALE të Pashkëve, Pijet e përfshira, Muzikë Live dhe Vallëzime Tradicionale).


Me Shume Detaje:


Në pagesën përfshihen:

-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.

-Akomodimi

- në hotel Telemachos 2* Superior në Korfuz, All Inclusive (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat dhe Pijet) për të gjithë ditët e qëndrimit.

- në Hotel Messonghi 3* Superior, All Inclusive, (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat SPECIALE të Pashkëve, Pijet e përfshira, Muzikë Live dhe Vallëzime Tradicionale).

-Shëtitjet në Korfuz me autobus

-Shoqërues shqiptar për të gjithë ditët e qëndrimit

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Taksat lokale te ligjit te ri Grek e cila paguhet cash ne recepsion 1.5 euro per dhome ne hotel me 3, 3 euro per dhome ne hotel me 4* dhe 4 euro per dhome ne hotel me 5*.
.
.
pashket  ne Korfuz
 
 
Çmimet e dhomave

 » Korfuz
Nisje ne 06 Prill
 Tarifa
 Dhomë Standart Hotel 2*S(Max: 3 Rritur + 1  femije  )
Dhomë Standart Hotel 3*S(Max: 3 Rritur + 1 femije   )

 
 € 119.00
€ 199.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe 
.
 
.
CORFU
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrat

.