Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Paris, 4 dite, 140€. Paketa me nisje nga Tirana, Prishtina, Shkupi.

paris qyteti i  magjishem
paris qyteti i   magjishem
paris qyteti i   magjishem
paris qyteti i   magjishem

Lexoni me poshte datat e nisjeve dhe cmimet perkatese:


Nisje nga Prishtina

Datat e nisjes:
4 Tetor –  221 euro/person
11 Tetor – 205 euro/person
18 Tetor – 229euro/person
25 Tetor – 173 euro/person


Nisje nga Shkupi

Datat e nisjes:
6 tetor         216 euro/person
13 tetor       180 euro/person
20 tetor       232 euro/person
4 nentor      199 euro/person
11 nentor    169 euro/person
18 nentor    159 euro/person
25 nentor    140 euro/person
2 dhjetor     153 euro/person
9 dhjetor     151 euro/person
16 Dhjetor  179 euro/person
23 Dhjetor  229 euro/person (Krishtlindjet)
30 Dhjetor  275 euro/person (Viti i Ri)


4 ose 5 ditë me nisje nga Tirana

Data e nisjes:
7 tetor       342euro/person (4 ditë)
14 tetor     266euro/person (5 ditë)
21 tetor     255euro/person (4 ditë)
24 tetor     299euro/person (5 ditë)
28 tetor     260euro/person (5 ditë)


Ne cmim perfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-arrdhje sipas qyteteve me siper.
– akomodimi ne hotele në qendër të qytetit Ambassadeur 3*
– mengjeset per te gjitha ditet


Ne cmim nuk perfshihet:
guida
– transferta aeroport – hotel – aeroport
– taksa e qytetit 2-3 euro/person dita
– siguracioni i shendetit ne udhetim

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires pervec datave te festave kombetare dhe nderkombetare, festave te fundvitit dhe sezonit veror. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara. Kalemi Travel bashkepunon me dhjetra hotele ne Paris. Hotelet ne kete faqe jane vetem disa prej tyre. Nese deshironi hotele te tjere, kontaktoni me agjentet tane.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

  1. Mbremje romatike ne anije 60 minuta ne Sene, nga ku mund te shijoni dritat e Parisit – 20€/Person
  2. Bileta e Hyrjes ne Disneyland ne te dyja parqet – 53€/Person
  3. Vizite ne te gjitha atraksionet e Parisit vizite e planifikuar nga 1-2 dite – 38€/Person
.
.
  paris - Individuale
 
 
Çmimet e dhomave
Paris
nga  Shkupi,Prishtina ,Tirana
 Tarifa
  Dhome standarte  Max 3 persona
  cmimi  fillon nga
  € 140.00
  Çmimi per te rritur ne  dhome dyshe
 
 
.
paris
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.

.