Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Antalya - Oferta Speciale

early  booking  Antalya
KUJTESE : Të nderuar klientë, nëse jeni të pajisur dhe shfrytëzoni Pasaportën e Republikës së Shqipërisë për udhëtimin tuaj në Turqi, dokumenti juaj i udhëtimit duhet të ketë vlefshmëri të paktën 6 (gjashtë) muaj nga data e kthimit.
Nëse pasaporta është e vlefshme 2 muaj (60 ditë) nga data e kthimit, ju nuk do të lejoheni të udhëtoni.

.

Antalya - Oferta  speciale

.

 

Hedef Rose Garden 4* - Alanya *OFERTE E RE*

         

Rishikuar për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €511 - Bëhet €298 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €511 - Bëhet €298 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.          

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Nergos Garden 4* - Side *OFERTE E RE*

         

Zbritje 40% për Nisje deri 8 Qershor dhe 25% për Nisje pas 7 Qershor për Rezervime të hershme deri 15 Qershor.

Çmimi Ishte €477 - Bëhet €362 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €477 - Bëhet €362 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Çmimi Ishte €496 - Bëhet €411 për person STD (3) për 6 netë Nisje 12 Qershor.          

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 


 

Himeros Beach Hotel 4* - Kemer *OFERTE E RE*

      

Rishikuar për qëndrimderi 7Qershor   Zbritje 30%  për Nisje pas 7 Qershor Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €484 - Bëhet €389 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €674 - Bëhet €544 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë


 

Himeros Life 4* - Kemer

       

Rishikuar për qëndrim deri 7 Qershor  . Zbritje 30%  për Nisje pas 7 Qershor Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €470 - Bëhet €423 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €463 - Bëhet €375 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Grand Nar 4* - Kemer *OFERTE E RE*

         

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €398 - Bëhet €334 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €398 - Bëhet €334 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 


 

Nox Inn Beach 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                            

Zbritje 50% për Rezervimet të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €528 - Bëhet €363 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €528 - Bëhet €363 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 


Hedef Resort & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*

      

Rishikuar për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €578 - Bëhet €377 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €578 - Bëhet €377 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.          

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     

 


Hedef Beach Resort & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*

         

Rishikuar për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €640 - Bëhet €371 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €640 - Bëhet €371 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.          

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 


Transatlantik Hotel & SPA 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                           

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €593 - Bëhet €484 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €604 - Bëhet €492 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Residence Rivero 4* - Kemer

       

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €458 - Bëhet €383 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €458 - Bëhet €383 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    


 

Rios Beach 4* - Kemer

  

Rishikuar për qëndrim deri 7 Qershor dhe 30% Zbritje për Nisje pas 7 Qershor Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €520 - Bëhet €448 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €492 - Bëhet €395 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   


 

Drita Hotel Resort & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*

       

Zbritje 15% për Nisje 3 Deri 30 Qershor dhe 15% për Nisje pas 8 Korrik për Rezervime të Hershme deri 31 Maj

Çmimi Ishte €504 - Bëhet €444 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €510 - Bëhet €448 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    


 

Stella Beach 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                     

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €506 - Bëhet €419 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €506 - Bëhet €419 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë


 

Armas Prestige 5* (ex Happy Elegant) - Alanya

                             

Rishikuar për tërë sezonin dhe 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €526 - Bëhet €435 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €526 - Bëhet €435 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 


First Class 5* - Alanya

                           

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €470 - Bëhet €439 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €470 - Bëhet €439 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Serenis 5* - Side

                                                                                

Zbritje 35% për Nisje 27 Maj deri 8 Qershor dhe 20% për Nisje pas 8 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €586 - Bëhet €443 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €586 - Bëhet €443 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   


 

Kahya Resort Aqua & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*

     

Zbritje 15% për Nisje deri 17 Qershor, 10% për Nisje 5-27 Korrik, 15% për Nisje 24 Korrik deri 17 Gusht dhe 25% për Nisje pas 30 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €586 - Bëhet €512 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €586 - Bëhet €512 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.


 

Armas Labada Beach 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                           

Çmim i rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €664 - Bëhet €507 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €664 - Bëhet €507 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 


Maritim Saray Regency Resort 5* - Side

            

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €528 - Bëhet €507 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €528 - Bëhet €507 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor:

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 


Simena Hotel & Holiday Village HV1 - Kemer

                 

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €513 - Bëhet €424 për person CLB (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €513 - Bëhet €424 për person CLB (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   

 


Incekum West Resort 5* - Alanya

                 

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €492 - Bëhet €421 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €492 - Bëhet €421 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   


 

Sultan of Side 5* - Side *OFERTE E RE*

                                  

Zbritje 40% për Nisje deri 6 Qershor dhe 20% për Nisje pas 6 Qershor deri 31 për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €600 - Bëhet €507 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €610 - Bëhet €516 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    


 

Wind of Lara 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*

                                  

Rishikuar për qëndrim deri 30 Qershor dhe Zbritje shtesë 18% për Nisje deri 16 Qershor. Zbritje 25% për Nisje 1 Korrik deri 17 Gusht dhe 22% për Nisje pas 17 Gusht (Dhoma Standarte dhe Familjare) për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €679 - Bëhet €496 për person PRM/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €679 - Bëhet €496 për person PRM/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Sural Saray 5* - Side *OFERTE E RE*

                                                                                

Zbritje 30% për Nisje deri 6 Qershor dhe 10% për Nisje pas 6 Qershor për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor.

Çmimi Ishte €593 - Bëhet €536 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €593 - Bëhet €536 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 


OZ Incekum Beach Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                                                           

Zbritje 15% për Nisje deri 6 Qershor, 10% për Nisje 7 Qershor deri 15 Korrik dhe 15% për Nisje pas 15 Korrik për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €607 - Bëhet €549 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €607 - Bëhet €549 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    


 

Concordia Celes Beach 5* - Alanya

                                                                           

Zbritje 20% për Nisje deri 6 Qershor, 15% për Nisje 7 deri 20 Qershor dhe 20% për Nisje pas 20 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €542 - Bëhet €476 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €542 - Bëhet €476 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Mholiday Belek (ex Vera Mare) 5* - Belek *OFERTE E RE*

 

Zbritje   20% për Nisje deri 7 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €643 - Bëhet €481 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €643 - Bëhet €481 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Calido Maris 5* - Side *OFERTE E RE*

                           

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €586 - Bëhet €448 për person PRO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €586 - Bëhet €448 për person PRO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 


Meder Resort 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                         

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €622 - Bëhet €486 për person PRM/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €622 - Bëhet €486 për person PRM/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë

   

 

Champion Holiday Village 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                             

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS dhoma krevate marinari.

Çmimi Ishte €650 - Bëhet €568 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €665 - Bëhet €579 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 


Palmeras Beach 5* - Alanya

                          

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €586 - Bëhet €495 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €586 - Bëhet €495 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 


Armas Life (ex Novia Dionis) 5* - Belek

    

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €640 - Bëhet €539 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €650 - Bëhet €547 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.


 

Lake River Side & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*

                         

Zbritje 30% për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €585 - Bëhet €461 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €585 - Bëhet €461 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 


Port River 5* - Side *OFERTE E RE*

                         

Zbritje 30% për tërë sezonin. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €629 - Bëhet €491 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €629 - Bëhet €491 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

MC Arancia Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                                     

Zbritje 25% për Nisje 1-3 Qershor. Zbritje 20% për Nisje pas 29 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €549 - Bëhet €466 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €549 - Bëhet €466 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 


Asia Beach 5* - Alanya


Rishikuar për tërë sezonin dhe 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €528 - Bëhet €507 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €528 - Bëhet €507 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 


Daima Biz Resort 5* - Kemer

                                                                                                                                               

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €521 - Bëhet €457  për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €521 - Bëhet €457  për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë


 

Side Glamour Resort 5* - Side *OFERTE E RE*

                   

Zbritje 33% për Nisje deri 1-10 Qershor dhe 20% për Nisje pas 10 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €636 - Bëhet €484 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €636 - Bëhet €484 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 


 

Porto Bello Resort & SPA 5* - Antalya *OFERTE E RE*

                     

Zbritje 30% për Nisje deri 9 Qershor dhe 25% për Nisje pas 17 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €629 - Bëhet €491 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €629 - Bëhet €491 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 


The Inn Resort 5* - Alanya

                                

Zbritje 10% për Nisje deri 14 Qershor, 20% për Nisje 15 Qershor deri 18 Gusht dhe 15% për Nisje pas 18 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €492 - Bëhet €446 për person PRM/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €492 - Bëhet €446 për person PRM/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 


 

Royal Atlantis SPA & Resort 5* - Side

                           

Zbritje  20% për Nisje pas 26 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €664 - Bëhet €558 për person ECO/STD (2+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €664 - Bëhet €558 për person ECO/STD (2+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 


Jadore Deluxe Hotel & Spa 5* - Side

            

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €686 - Bëhet €508 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €686 - Bëhet €508 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  


 

Raymar 5* - Alanya

                                

Rishikur për qëndrim deri 31 Maj. Zbritje 25% për Nisje 1 Qershor deri 31 Korrik dhe 30% për Nisje pas 31 Korrik për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €643 - Bëhet €521 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €650 - Bëhet €526 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 


Iz Flower Side Beach 5* - Side

                     

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €628 - Bëhet €629 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €628 - Bëhet €629 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

 

 

Alan Xafira Deluxe 5* - Alanya *OFERTE E RE*


Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Janar.

Çmimi Ishte €628 - Bëhet €510 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €628 - Bëhet €510 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  


 

Sea Life Buket Beach 5* - Alanya *OFERTE E RE*


Zbritje 20% për Nisje deri 3 Qershor, 15% për Nisje 21 Qershor deri 24 Gusht dhe 25% për Nisje pas 24 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €564 - Bëhet €534 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €564 - Bëhet €534 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.    

 


Horus Paradise Luxury Resort 5* - Side *OFERTE E RE*

                

Rishikuar për qëndrim deri 31 Maj. Zbritje 40% për Nisje 1 deri 23 Qershor dhe 35% për Nisje pas 23 Qershor për Rezerivime të Hershme deri 31 Maj. 

Çmimi Ishte €766 - Bëhet €534 për person GRD/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €766 - Bëhet €534 për person GRD/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 


Karmir Resort 5* - Kemer *OFERTE E RE*


Zbritje  20% për  Nisje  1 Qershor deri 26 Gusht dhe 30% për Nisje pas 26 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €643 - Bëhet €542 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €643 - Bëhet €542 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.


 

Ghazal Resort Thalasso 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                                 

Zbritje 35% për Nisje deri 30 Maj dhe 25% për Nisje pas 30 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.

Çmimi Ishte €695 - Bëhet €560 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €712 - Bëhet €573 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   


 

Zena Resort 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                                                                            

Zbritje 25% për Nisje deri 3 Qershor, 15% për Nisje 4-17 Qershor dhe 10% për Nisje pas 17 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €629 - Bëhet €549 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €636 - Bëhet €555 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 


Sunrise Park 5* - Side *OFERTE E RE*

                                                                                

Zbritje 35% për Nisje deri 8 Qershor dhe 25% për Nisje pas 8 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €708 - Bëhet €523 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €708 - Bëhet €523 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Sea World Resort & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*

                                                                                

Zbritje 35% për Nisje deri 3 Qershor, 28% për Nisje 4 Qershor deri 25 Gusht dhe 33% për Nisje pas 25 Guht Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €681 - Bëhet €537 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €694 - Bëhet €546 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje  përfshirë                                                                                                                                

 

Bosphorus Sorgun 5* - Side *OFERTE E RE*


Zbritje 25% për Nisje 1-30 Qershor dhe 35% për Nisje pas 30 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €766 - Bëhet €614 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €766 - Bëhet €614 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  


 

Fantasia De Luxe Resort 5* - Kemer

                                                                           

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €787 - Bëhet €602 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €787 - Bëhet €602 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   


 

Sirius Deluxe 5* - Alanya *OFERTE E RE*                                                                                  

 

Zbritje 20% për Nisje deri 8 Qershor dhe 15% për Nisje pas 8 Qershor Rezervime të Hershme deri 8 Qershor.

Çmimi Ishte €700 - Bëhet €588 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €700 - Bëhet €588 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Litore Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                          

Zbritje 40% për Nisje deri 2 Qershor dhe 15% për Nisje pas 2 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €737 - Bëhet €642 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €737 - Bëhet €642 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Crystal Admiral Resort 5* - Side *OFERTE E RE*

                           

Zbritje 25% për Nisje deri 2 Qershor dhe 15% për Nisje pas 2 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €636 - Bëhet €555 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €636 - Bëhet €555 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 

 


Crystal Waterworld 5* - Belek *OFERTE E RE*

                               

Zbritje 25% për Nisje deri 3 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. Zbritje 20% për Nisje 3-16 Qershor dhe 15% për Nisje pas 16 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €722 - Bëhet €605 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €722 - Bëhet €605 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 


Starlight Thalasso & Spa 5* - Side *OFERTE E RE*

                          

Zbritje 30% për Nisje deri 7 Qershor, 25% për Nisje 8-22 dhe 20% për Nisje pas 22 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS për qëndrim deri 13 Qershor.

Çmimi Ishte €708 - Bëhet €546 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €708 - Bëhet €570 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Azura Deluxe 5* - Alanya *OFERTE ERE*               

                    

Zbritje 10% për Nisje pas 24 Qershor për Rezervime të Hershme deri 22 Maj.

Çmimi Ishte €686 - Bëhet €665 për person DLX (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €686 - Bëhet €665 për person DLX (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 

 


Villa Side Residence 5*-Side *OFERTE E RE* 

        

Zbritje 15% për Nisje pas 22 Qershor për Rezervime të Hershme deri 19 Qershor.

Çmimi Ishte €629 - Bëhet €608 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €629 - Bëhet €608 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.


 

Crystal Paraiso Verde 5* - Belek *OFERTE E RE*

                                   

Zbritje 15% për Nisje pas 22 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €636 - Bëhet €615 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €636 - Bëhet €615 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.


 

Crystal De Luxe 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                           

Zbritje 15% për Nisje 27 Maj deri 2 Qershor, 10% për Nisje 23 Qershor deri 13 Korrik dhe 15% për Nisje pas 13 Korrik për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €665 - Bëhet €644 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €665 - Bëhet €644 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 


Akka Alinda 5* - Kemer *OFERTE E RE*

     

Zbritje 27% për Nisje deri 13 Qershor dhe 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €780 - Bëhet €613 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €780 - Bëhet €613 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.


 

Amara Club Marine Nature 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                              

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.  

Çmimi Ishte €727 - Bëhet €657 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €744 - Bëhet €673 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 


 

TUI Sensimar Resort & Spa 5* - Belek *OFERTE E RE* +16

                             

Zbritje 20% për Nisje deri 30 Maj, 15% për Nisje pas 30 Maj për Rezervime të Hershme deri 25 Maj.

Çmimi Ishte €816 - Bëhet €709 për person STD (2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €816 - Bëhet €709 për person STD (2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 


The Raga 5* - Side *I RI* +16

            

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €694 - Bëhet €627 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €694 - Bëhet €627 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Cesars Temple Deluxe 5* - Belek *OFERTE E RE*

                          

Zbritje 20% për Nisje pas 31 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €694 - Bëhet €582 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €698 - Bëhet €586 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   


 

Club Asteria 5* - Belek

                         

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €750 - Bëhet €602 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €750 - Bëhet €602 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Marti Myra 5* - Kemer *OFERTE E RE* 

                         

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €794 - Bëhet €690 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €794 - Bëhet €690 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 


 

Delphin Botanik Platinum 5* - Alanya *OFERTE E RE*

                            

Zbritje 40% për Nisje deri 7 Qershor, 30% për Nisje 8 Qershor deri 25 Gusht dhe 35% p;r Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 14 Qershor.

Çmimi Ishte €875 - Bëhet €608 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €875 - Bëhet €664 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    


 

Royal Alhambra Palace 5* - Side *OFERTE E RE*

                          

Zbritje 35% për Nisje deri 7 Qershor dhe 15% për Nisje pas 7 Qershor për Rezervime të Hershme deri 6 Qershor.

Çmimi Ishte €923 - Bëhet €663 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €863 - Bëhet €799 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 


Turquoise Hotel & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*

                

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €778 - Bëhet €623 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €785 - Bëhet €628 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  

 


Blue Waters Club 5* - Side *OFERTE E RE*

       

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €879 - Bëhet €635 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €885 - Bëhet €638 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 


Akka Antedon 5* - Kemer *OFERTE E RE*

     

Zbritje 26% për Nisje deri 9 Qershor. Zbritje 15% për Nisje pas 9 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €868 - Bëhet €684 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €868 - Bëhet €684 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 

 

 

TUI Magiclife Jacaranda Imperial 5* - Side *OFERTE E RE*

                             

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €826 - Bëhet €688 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €852 - Bëhet €709 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 


TUI Magiclife Masmavi 5* - Belek *OFERTE E RE*

                           

Zbritje 50% për Nisje deri 26 Maj dhe 20% për Nisje pas 26 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €826 - Bëhet €688 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €852 - Bëhet €709 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 

Commodore Elite Suite & SP 5* - Side +16 *OFERTE E RE* 

                                 

Zbritje 5% për Nisje deri 30 qershor, 15% për Nisje 1 Korrik deri 17 Gusht dhe 5% për Nisje pas 17 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €833 - Bëhet €783 për person ELT (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €833 - Bëhet €783 për person ELT (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Crystal Sunset Luxury Resort 5* - Side *OFERTE E RE*

                                      

Zbritje 25% për Nisje 4-6 Qershor, 10% për Nisje 7 Qershor deri 1 Korrik dhe 15% për Nisje pas 24 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €823 - Bëhet €743 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €823 - Bëhet €743 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   


 

Royal Seginus 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*

 

Zbritje 25% për Nisje deri 8 Qershor, 10% për Nisje pas 8 Qershor për Rezervime të Hershme deri 6 Qershor.

Çmimi Ishte €923 - Bëhet €732 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €923 - Bëhet €732 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Rixos Beldibi 5* - Kemer *OFERTE E RE*

 

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €911 - Bëhet €688 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €911 - Bëhet €688 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   


 

Alva Donna Beach Comfort 5* - Side *OFERTE E RE*

 

Zbritje 20% për Nisje 18-22 Maj, 10% për Nisje 23 Maj deri 6 Qershor dhe 15% për Nisje pas 6 Qershor për Rezervime të Hershme deri 21 Maj.

Çmimi Ishte €782 - Bëhet €690 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €782 - Bëhet €690 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 


Delphin Diva Premiere 5* - Lara *OFERTE E RE*

                           

Zbritje 35% për Nisje deri 7 Qershor, 30% për Nisje 8 Qershor deri 4 Korrik, 25% për Nisje 5 Korrik deri 25 Gusht dhe 35% për Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 15 Maj.

Çmimi Ishte €1075 - Bëhet €762 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €1075 - Bëhet €762 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 


 

Sherwood Exclusive 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                     

Zbritje 15% për Nisje deri 18 Qershor, 10% për Nisje 19 Qershor deri 29 Gusht dhe 20% për Nisje pas 29 Gusht për Rezervime të Hershme deri 25 Maj.

Çmimi Ishte €931 - Bëhet €806 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €931 - Bëhet €806 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 


Susesi Luxury Resort 5* - Belek

                  

Zbritje 20% për Nisje deri 6 Qershor, 15% për Nisje 6-22 Qershor, 10% për Nisje 23 Qershor deri 31 Gusht dhe 15% për Nisje pas 31 Gusht.

Çmimi Ishte €1030 - Bëhet €890 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €1045 - Bëhet €904 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

 


Alva Donna World Palace 5* - Kemer *OFERTE E RE*

                             

Zbritje 10% për Nisje deri 26 Maj, 5% për Nisje pas 26 Maj për Rezervime të Hershme deri 21 Maj.

Çmimi Ishte €844 - Bëhet €730 për person STD (3) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €844 - Bëhet €759 për person STD (3) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 


 

Spice 5* - Belek *OFERTE E RE*

                             

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €909 - Bëhet €821 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €909 - Bëhet €821 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 


 

Delphin Palace 5* - Lara Kundu

               

Zbritje 40% për Nisje deri 30 Maj, 30% për Nisje 31 Maj deri 4 Korrik, 25% për Nisje 5 Korrik deri 25 Gusht dhe 35% për Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 14 Qershor.

Çmimi Ishte €1118 - Bëhet €833 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €1118 - Bëhet €833 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   


 

Cornelia De Luxe Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*

                                                       

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €1098 - Bëhet €990 për person VIL (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €1116 - Bëhet €1008 për person VIL (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

 


Delphin Be Grand Resort 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*

                                

Zbritje 40% për Nisje deri 30 Maj, 30% për Nisje 31 Maj deri 4 Korrik dhe 25% për Nisje 5 Korrik deri 25 Gusht dhe 35% për Nisje pas 25 Gusht për Rezervime të Hershme deri 14 Qershor.

Çmimi Ishte €1219 - Bëhet €905 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €1219 - Bëhet €905 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  


 

Kempinski Hotel The Dome 5* - Belek *OFERTE E RE*

                      

Zbritje 30% për Nisje deri 8 Qershor, 20% Nisje 9 - 17 Qershor, 30% për Nisje 18 Qershor deri 10 Gusht, 20% për Nisje 11-24 Gusht dhe 30% për Nisje pas 24 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €1281 - Bëhet €948 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €1281 - Bëhet €948 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë


 

Delphin Imperial 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*

                            

Zbritje 25% për Nisje deri 7 Qershor, 20% për Nisje 8 Qershor deri 25 Gusht dhe 30% për Nisje pas 25 Gusht Rezervime të Hershme deri 14 Qershor.

Çmimi Ishte €1233 - Bëhet €964 për person SUP (3+1) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €1233 - Bëhet €964 për person SUP (3+1) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

 


Cornelia Diamond Golf Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*

                                                       

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj.

Çmimi Ishte €1222 - Bëhet €1102 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €1241 - Bëhet €1119 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 

 

Ela Quality Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*

                                 

Rishikuar për tërë sezonin.

Çmimi Ishte €1217 - Bëhet €1196 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 7 Qershor.

Çmimi Ishte €1233 - Bëhet €1212 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 8 Qershor.

Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

Kliko mbi  emrin e  hotelit  per te  pare  detajet
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Royal Alhambra Palace 5 * - Side  =======  
-35% për Reze deri 18/05 nisje deri 07/06

Royal Dragon 5* - Side   =======   -25% për Rezervime deri 18/05 nisje deri 07/06

Royal Taj Mahal 5* - Side  =====   -35% për Rezervime  deri 18/05 nisje deri 07/06

Crystal Admiral Resort 5* - Side   ===   -25% për Rezer deri 31/05 nisje deri  02/06


Cornelia Diamond Golf Resort 5* - Belek == -15% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill

Cornelia De Luxe Resort 5* - Belek =======  -15% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill

Maritim Pine Beach Resort 5* - Belek  ==== -5% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill

Royal Wings 5* - Lara Kundu   ======  - 35% për Rezer deri 18/05 nisje deri 07/06

Royal Holiday Palace 5* - Lara Kundu === -25% për Rezerv deri 18/05 nisje deri 07/06

Delphin Palace 5* - Lara Kundu =========   -30% për Rezerv  deri 15/05 nisje deri o4/07

Delphin Diva Premiere 5* - Lara Kundu  == -30% për Rezerv deri 15/05 nisje deri 04/07


Adalya Elite Resort 5* - Lara Kundu    ==== -5% për Rezervime të Hershme deri 30 Maj

Mirada Del Mar 5* - Kemer =============  -15% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill

Akka Alinda 5* - Kemer  ===============  -5% për Rez deri 30.04 Nisje  deri 30.05

Akka Antedon 5* - Kemer   ============= -5% për Rez deri 30/04 Nisje deri 30.05

Crystal Aura Beach 5* - Kemer  =========  -10% për Rez deri  31/05 nisje deri 22/06

Crystal Flora Beach 5* - Kemer  ========= -15% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill

Crystal De Luxe 5* - Kemer  ============ -15% për Rez deri 31 /05 nisje deri 02/06

Sherwood Exclusive 5* - Kemer  ======== -20% për Rez deri 31/05 nisje deri  02/06

Alva Donna World Palace 5* - Kemer ===  -5% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill

Fame Residence 5* - Kemer ============  -20% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill

Ghazal Resort Thalasso  5* - Kemer  ====  -25% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj

Delphin Botanik 5* - Alanya ==========  -30% për Rezervime të Hershme deri 15 Maj

Delphin Botanik Platinum 5* - Alanya-30% për Rez deri 15 Maj   nisje pas dates 30/05

Alan Xafira Deluxe  5*  - Alanya ======  -25% për Rezervime të Hershme deri 21 Maj

Concordia Celes Beach 5* - Alanya ===== -25% për nisje deri me 6 Qershor

The Inn Resort 5* - Alanya ===========  -10% për Rez deri 31.05 Nisje deri   16.06
.
antalya