Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 

Itali, Spanjë dhe Francë - MSC Preziosa, Inaguruar në Mars 2015

 

          

 

MSC Preziosa
DitaPortiNisjeMbrritje
Dita 1Genoa, Itali--06:00 PM
Dita 2Civitavecchia, Itali08:00 AM06:00 PM
Dita 3Palermo, Itali10:00 AM05:00 PM
Dita 4Valletta, Maltë10:00 AM06:00 PM
Dita 5Në Det----
Dita 6Barcelona, Spanjë09:00 AM06:00 PM
Dita 7Marseille, Francë09:00 AM04:00 PM
Dita 8Genoa, Itali08:00 AM--

 

 

 
 

MSC Preziosa - 7 Netë 398 Euro Kabinë e Jashtme (Me Ballkon), Nisje 21 Shkurt 2016 nga Gjenova.

Kabinë e Jashtme (Me Ballkon)Bella                    398 Euro+ Taksat Portuale

Kabinë e Jashtme (Me Ballkon)Fantastica            468 Euro + Taksat Portuale

Taksa Portuale                                                   120 Euro

Fëmijët deri 17.9 vjeç                                         Vetëm Taksat Portuale

Personi 3/4 ne Kabine                                         99 Euro

 

Lundrim në Mesdhe: Itali, Maltë, Spanjë dhe Francë - MSC Preziosa - 7 Netë 398 Euro Kabinë e Jashtme (Me Ballkon), Nisje: 21 Shkurt 2016 nga Gjenova.