Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

MSC  Cermoni  Martese
Për të gjithë romantikët që duan të thonë "Të dua" një herë më shumë apo për të përsëritur edhe një herë premtimet për dashuri të përjetshme, MSC Kroçiere ofron ceremoni simbolike martese në bordin e anijeve të saj kroçiere.

 

PAKETA SILVER 479 EURO
- Imbarkim me prioritet
- Ceremonia Martesës në prani të një Oficeri të Anijes
- Dhomë private e zbukuruar dhe me muzikë martese
- Tufë lulesh për nusen
- Çertifikatë martese simbolike
- Tortë Dasme e mbushur me fruta të freskëta dhe krem dhe e zbukuruar
me çokollatë zemër dhe me emrat e nuses dhe dhëndërit
- Shishe e Asti Spumante (verë e gazuar), shërbyer me tortën
- Fotografi gjatë ceremonisë (rreth 1 orë)
- Një Foto 20 x 25 cm (të tjerat në dispozicion për blerje)

 

PAKETA GOLD 599 EURO
- Imbarkim me prioritet
- Trajtimin VIP në kabinë (në mbrëmjen e ardhjes)​​: shishe Shampanjë Moet & Chandon
- Dy Dhurata simbolike nga MSC
- Ceremonia Martesës në prani të një Oficeri të Anijes
- Dhomë private e zbukuruar dhe me muzikë martese 
- Tufë lulesh për nusen
- Çertifikatë martese simbolike 
- Tortë Dasme St. Honore me formë zemre dhe me krem profiterol dhe e zbukuruar me çokollatë zemër dhe me emrat e nuses dhe dhëndërit
- Shishe e Asti Spumante (verë e gazuar), shërbyer me tortën 
- Fotografi gjatë ceremonisë (rreth 1 orë) 
- Dhjetë copë foto 20 x 25 cm (të tjerat në dispozicion për blerje)
- Album fotografik ekskluzive 
- Mëngjes kontinental Deluxe në kabinë, ne ditën pas ceremonisë.

 
PAKETA PLATINUM 719 EURO
- Imbarkim me prioritet
- Trajtimin VIP në kabinë (në mbrëmjen e ardhjes)​​: shishe Shampanjë Veuve Clicquot
- Dy Dhurata simbolike nga MSC
- Ceremonia Martesës në prani të një Oficeri të Anijes
- Dhomë private e zbukuruar dhe me muzikë martese 
- Tufë lulesh De Luxe për nusen
- Çertifikatë martese simbolike 
- Tortë Dasme dy shtresore me shkumë çokollate të bardhë dhe e zbukuruar me trëndafila marzipan dhe me emrat e nuses dhe dhëndërit
- Shishe e Asti Spumante (verë e gazuar), shërbyer me tortën 
- Fotografi gjatë ceremonisë (rreth 1 orë) 
- Njëzet copë foto 20 x 25 cm (të tjerat në dispozicion për blerje)
- Album fotografik ekskluzive
- Foto Kujtim e anijes 
- Mëngjes kontinental Deluxe në kabinë, ne ditën pas ceremonisë.

Për të gjithë romantikët që duan të thonë "Të dua" një herë më shumë apo për të përsëritur edhe një herë premtimet për dashuri të përjetshme, MSC Kroçiere ofron ceremoni simbolike martese në bordin e anijeve të saj kroçiere. Ofrohen tre paketa - Silver (479 €), Gold (599 €) dhe Platinum (719 €)