Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

4 dite ne Milano duke filluar nga 179€

Milano 4 dite, 179€

 

Fundjave ne Milano duke filluar nga 179 €/Person.

 

Ne cmim perfshihet:

 

– Udhetimi me avion vajtje ardhje

 

– Akomodimi ne Hotel per 3 nete me mengjes

 

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires, perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara. Kalemi Travel bashkepunon me dhjetra hotele ne Milano. Hotelet ne kete faqe jane vetem disa prej tyre. Nese deshironi hotele te tjere, kontaktoni me agjentet tane.

 

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

 

– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit – 30€/person

– Tur ne Liqenin e Komos dhe xhiro me varke – 87€/person

– Bileta e hyrjes dhe transferta per ne San Siro dhe Muzeun e stadiumit – 65€/person

– Bileta e hyrjen ne Muzeun e Duomo dhe hyrja ne taracen e katedrales – 20€/person

– Bileta e hyrjen ne Muzeun per te vizituar vepren “Darka e Fundit” – 25€/person

 

Johnny  Hotel 3* (Paketa ne kete hotel kushton 179 €/Person )

 

Hotel Sunflower 4* (Paketa ne kete hotel kushton 189 €/Person )

Melia Milano  5* (Paketa ne kete hotel kushton 279 €/Person )

.
.
  Milano- Individuale
 
 
Çmimet e dhomave
MILANO
nga  muaji Tetor , 4  dite
 Tarifa
  Dhome standarte  Max 3 persona
  cmimi  fillon nga
  € 179.00
  Çmimi per te rritur ne  dhome dyshe
 
 
.
milano
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.

.