Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Dimer ne  Mavrove - Maqedoni , 2 dite, €39 

Struge  dhe  Mavrove 23, 24 Dhjetor & 2 Janar, 2 dite, €39

Datat e tjera te nisjeve:
► 2, 6, 13, 20, 27 Janar
► 3, 10, 14, 17, 24 Shkurt

Akomodimi ne Hotel Exclusive 4* – 39€/person
Akomodimi ne hotel Mirage me pishine, sauna, Jakuzzi, banjo turke – 55€/person


Dita I. Ora 07.00 nisja nga Tirana per ne Struge. Vizite ne Struge dhe ne Oher. Akomodimi ne hotel. Pasditja e lire. Darke festive me muzike per grupin qe akomodohet ne hotel  Exclusive. Per grupin qe akomodohet ne hotel Mirage, kohe e lire per te shfrytezuar pishinen, sauna, jakuzzi.


Dita II. Ora 07-00 – 08-00 mengjesi. Pas mengjesit nisemi per ne Mavrove. Kohe per te bere ski deri ne ora 15.30 . Nisja per Tirane. Fundi i sherbimit tone.


Ne cmim perfshihet:
– Transporti vajtje-ardhje
– Akomodimi ne hotel per 1 nate qendrimi
– Mengjesi dhe darka
– Mbremje festive ne hotelet Exclusive
– Pishina, Sauna, Jakuzzi per grupin ne hotel Mirage


Cmimet e udhetimeve per femijet: 
0-2 vjec falas
mbi 2 vjec pagese e plote

  • Hoteli nuk ka dhoma teke. Akomodimi mund te behet vetem ne dhoma dyshe, treshe dhe katershe.
  • Per rezervim, mund te paguani 50% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 7 dite para nisjes.
  • Rezervimet nuk anullohen nese nuk ka bore ne keto data, dhe agjensia nuk mban pergjegjesi per kushtet e motit.
  • Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
  • Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.


SHENIM: Ju sugjerojme qe te merrni instruktor skish te pakten 1 ore. Vetem ne kete menyre mund te mesoni sportin e bukur te skive dhe te shijoni ashtu sic duhet pistat
.
.
mavrovo macedonia

.


PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrata

.