Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Mali i Zi  ,   2 dite  €55

BUdva-Kotorr-Ulqin

Datat e nisjeve:
►  7, 8, 14, 21, 28 Prill
► 5, 12, 19, 26 Maj

Per date 31 Mars akomodimi ne hotel Tre Canne 5* – 55€ (me pishine, jakuzzi, banjo turke)
Per datat e tjera, akomodimi ne hotel Bracera 4* (me pishine, jakuzzi, banjo turke)

Programi: 

Dita e Parë: Ora 07.00 nisja nga Tirana për në Mal te Zi. Kryerja e procedurave doganore ne Muriqan dhe me pas ndalese ne Tivar.  Kohe e lire per vizita dhe foto. Me pas drejtohemi drejt qytetit te Budves. Akomodimi ne hotel. Kohe e lire per te vizituar qytetin. Darka ne hotel.


Dita e Dytë: Pas mengjesit,  nisja nga hoteli per ne Kotor, ku do te vizitojme Portin e Jahteve, Qytetin e Vjeter, Kishat dhe Monumentet kryesore te qytetit.  Gjate kthimit, vizite panoramike ne Shen Stefan. Vazhdojme udhetimin drejt Ulqinit. Ndalese per te vizituar qytetit dhe atraksionet kryesore. Kthimi ne Tirane ne mbremje.


Në pagesë përfshihet:
1. Transporti vajtje-arrdhje.
2. Akomodim në hotel per 1 nate qendrimi.
3. Mëngjesi dhe darka
4. Shoqerues shqiptar gjate gjithe udhetimit.
Në pagesë nuk perfshihet:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
Femijet:
0-2 vjec eshte falas
2-12 vjec, nese akomodohet ne dhome me 2 te rritur, perfiton 10 euro zbritje
mbi 12 vjec paguan si i rritur
nese nuk i ka mbush 18 vjec, dhe udheton me njerin, ose asnjerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar.
.
*personi “tek”, ne dhome 2-she, paguan 30% me shume.
*zbritja per transport individual – 10 euro.
.
  • Per rezervim, mund te paguani 50% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 7 dite para nisjes.
  • Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
  • Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.
  • Agjensia nuk mban pergjgjesi per kohezgjatjen e procedurave doganore.
.
.
Budva-Kotorr
.
 
Çmimet e dhomave
» BUDVA-KOTORR
 7,14 ,21,28  Prill - 2 dite
 Tarifa
 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
 
€ 55.00 
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
ULCIN
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.