Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Kolashin- Mali i Zi ,  2 dite 59€
Kolashin 1, 2 Janar, 2 dite, €59

Datat e tjera te nisjeve:
►  6, 13, 20, 27 Janar
► 3, 10, 14, 17, 24 Shkurt

Dita I. Ora 07.00 nisja nga Tirana per ne Podgorice. Ndalese tek ujvara Niagara ne Podgorice. Vizite e qytetit. Ndalese ne qendren e famshme tregtare Delta City. Akomodimi ne hotel 4 yje ne Podgorice. Kohe e lire per te shfrytezuar fasilitetet e hotelit, palester, sauna, jakuzzi etj. Darka ne hotel.

Dita II. Ora 07-00 – 08-00 mengjesi. Pas mengjesit nisemi per ne Kolashin. Kohe per te bere ski deri ne ora 15.30 . Nisja per Tirane. Fundi i sherbimit tone.

Cmimi 55 Euro/Person. Perfshihet:
– Transporti vajtje-ardhje
– Akomodimi ne hotel ne Podgorice per 1 nate qendrimi
– Mengjesi dhe darka.

Cmimet e udhetimeve per femijet: 
0-2 vjec falas
mbi 2 vjec pagese e plote

Per cmimet e hoteleve pa transport klikoni ketu: Hotelet ne Kolashin

SHENIM: Ju sugjerojme qe te merrni instruktor skish te pakten 1 ore. Vetem ne kete menyre mund te mesoni sportin e bukur te skive dhe te shijoni ashtu sic duhet pistat

REZERVIMET NUK ANULLOHEN NESE NE KETO DATA NUK KA BORE DHE AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET E MOTIT.

.
.
kolashine

Çmimet e dhomave

                                                                             » Fundjave per Ski

                                                                              nga 01,02, Janar  per dy dite

                                                   dhe  cdo  fundjjave ne Janar  dhe  Shkurt 2018

                                                                                                                                                                                             Tarifa »

Hotel 4* Podgorice  (Max 3 Rritur)                                                                                                 € 55.00


 

Çmimet për person, akomodimi gjysëm pensioni

Harta

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.