Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Katerini - Meteora - Janina , 3 dite €89

Greqi

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana në oren 23.00 të një nate më parë dhe udhëtimi për në Rivierën Olimpike nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja  në orën 11.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.


Dita e Dytë:

All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në Katerini dhe Platamonas.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Meteora. Vizitë panoramike e 2 prej Manastireve më të famshëm të Meteorës, zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botërore të UNESCO. Vazhdon udhëtimi për në Janinë. Vizitë e shkurtër e Janinës. Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi në Platon Beach 2* Superior All Inclusive Light ose Olympus Thea 4*, All Inclusive
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar në: Katerini, Platamonas, Meteora dhe Janinë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumente dhe Muzeume.
.
katerini - meteora-janina
.
 
  Cmimet e Dhomave
» Pranverë II

nga 25 Maj  3 dite

Tarifa
Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)

.
  € 89.00
  € 99.00
  Cmimet e Dhomave
  » Pranverë III

nga 25 Maj  3 dite

  Tarifa
Hotel Platon Beach 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)

Hotel Olympus Thea 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)

.
 € 89.00   
 € 99.00 
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
katerini
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate