Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Hotel Alpina 4* – Mavrove

Paketa Dimer 2018


Per periudhen 01-14.01 (me mengjes)
 Dhoma Standart
40 euro/person nata me mengjes
Dhoma Panoramike
40 euro/person nata me mengjes
Dhoma Superior me Jakuzzi Dush
 45 euro/person nata me mengjes
Dhoma Sky Deluxe
 45 euro/person nata me mengjes


Per periudhen 01-14.01 (me mengjes dhe darke)
 Dhoma Standart
45 euro/person nata me mengjes + darke
Dhoma Panoramike
45 euro/person nata me mengjes + darke
Dhoma Superior me Jakuzzi Dush
 50 euro/person nata me mengjes + darke
Dhoma Sky Deluxe
 50 euro/person nata me mengjes + darke


Per periudhen  pas 15.01.2018
Nga e Diela ne te Ejnte

Dhoma Standart
29 euro/person nata me mengjes
Dhoma Panoramike
29 euro/person nata me mengjes
Dhoma Superior me Jakuzzi Dush
 31 euro/person nata me mengjes
Dhoma Sky Deluxe
 31 euro/person nata me mengjes

Dhoma Standart
33 euro/person nata me mengjes + darke
Dhoma Panoramike
33 euro/person nata me mengjes + darke
Dhoma Superior me Jakuzzi Dush
 35 euro/person nata me mengjes + darke
Dhoma Sky Deluxe
 35 euro/person nata me mengjes + darke


Nga e Premte ne te Shtune
Dhoma Standart
40 euro/person nata me mengjes
Dhoma Panoramike
40 euro/person nata me mengjes
Dhoma Superior me Jakuzzi Dush
 45 euro/person nata me mengjes
Dhoma Sky Deluxe
 45 euro/person nata me mengjes

Dhoma Standart
45 euro/person nata me mengjes + darke
Dhoma Panoramike
45 euro/person nata me mengjes + darke
Dhoma Superior me Jakuzzi Dush
 50 euro/person nata me mengjes + darke
Dhoma Sky Deluxe
 50 euro/person nata me mengjes + darke

Personi i trete i rritur ne dhome – 50%
– Femijet 0 – 6.99 vjec pa pagese ne dhome me prinderit.
– Femijet 7 – 11.99 vjec 50% ulje ne dhome me prinderit.
– Shtesa per person tek – 70% me mengjes dhe darke.
– Perdorimi Sauna per 30 minuta – 10 euro / per person

.

.

Vendndodhja

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.