Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Four Points Hotel by Sheraton 4* – Kolashin

*************************************************
Cmimet e dimrit 2 nete – 3 dite

Cmimi 60 €/person/nata – periudha pas dates 7 Janar  ne  fundjave  dhe  52 euro personi  dite  jave .
Minimumi i qendrimit gjate fundjaves 2 nete!

Paketa perfshin: 

  • Akomodimi per 2 nete qendrimi.
  • Mengjesi & Darka
  • Falas perdorimi I Saunas,Hamam,Jakuzi,qendres Fitnes, Parkimi dhe ofrohet WIFI pergjate gjithe resortit.

Te tjera:

  • Nuk perfshihet taksa vendase 1.3 € personi/ne dite  dhe 0.5 € per femije/ne dite.
  • Femijet nga 0-2.99 vjec  falas
  • Femijet nga 3 vjec -11.99 vjec paguajne 19€ per femije/ne nate  (akomoduar ne krevat shtese).
.

Harta

 

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate