Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

FLUTURIME

Kompanite Ajrore  dhe oraret e planifikuara per fluturime nga Aeroporti i Rinasit

Kerko cmim bilete duke  kontaktuar  me e-mail te Contakt Me

 

 Informacion me i hollesishem kliko  ose  secilen nga  fotot e avioneve me poshte:

Tirana International Airport

Tirane (TIA) - Stamboll ( IST)

 
 
 

 

Tirane (TIA) - Londer ( LGW ) 

                                     


 

 

Tirane (TIA) - Milano ( MXP) me AZ  dhe BV

 

 

 

Tirane (TIA) - Mynih ( MUC) 27/10/13-  29/03/14  me LH


 

 

 

Tirane (TIA) - PISA (PSA) 27/10/13-  29/03/14  me AZ  deh BV


 

 

Tirane (TIA) Vjene ( VIE) 27/10/13-  29/03/14 me OS

                        

 

Tirane  (TIA) - Lubljane (LJU) ,me  kompanine  JP  Tirane (TIA) -  Athine (ATH)  ,me  kompanine  A3 


 

 

Tirane (TIA) - Rome (FCO)   Me kompanine  AZ ,  BV

 

 

 

Tirane (TIA) - Venecia ( VCE )  me  Kompanine AZ  dhe  BV


  


 

.