Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

MSC Armonia

 
Itali, Spanjë, Marok dhe Portugali - Costa Magica

Itali, Spanjë, Marok dhe Portugali - Costa Magica


DitaPortiMbrritjeNisje
Dita 1Savona, Itali--06:00 PM
Dita 2Barcelona, Spanjë02:00 PM07:00 PM
Dita 3Në Det----
Dita 4Tangier, Marok09:00 AM08:00 PM
Dita 5Casablanca, Marok08:00 AM--
Dita 6Casablanca, Marok--08:00 PM
Dita 7Cadiz, Spanjë08:00 AM06:00 PM
Dita 8Lisbon, Portugali09:00 AM06:00 PM
Dita 9Në Det----
Dita 10Valencia, Spanjë02:00 PM08:00 PM
Dita 11Në Det----
Dita 12Savona, Itali09:00 AM--

Costa Magica - 11 Netë 599 Euro, Nisje 29 Mars 2016 nga Savona .
Kabinë e Brendshme (Pa dritare) IC                  €599 + Taksat Portuale
Kabinë e Brendshme Premium (Pa dritare) IP     €649 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me dritare) EC                     €699 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me dritare) EP                     €749 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me ballkon) BC                    €849 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme Premium (Me Ballkon) BP       €899 + Taksat Portuale
Taksat Portuale                                              €160
Personi i 3 ose 4                                            €300
Fëmija i 3 ose 4                                             Vetëm Taksa Portuale
Shtesa për Kabinë Teke                                  30%

Itali, Francë, Marok, Spanjë dhe Portugali - Costa MagicaDita PortiMbrritjeNisje
Dita 1Savona--05:00 PM
Dita 2Marseille08:00 AM05:00 PM
Dita 3Në Det----
Dita 4Malaga09:00 AM07:00 PM
Dita 5Në Det----
Dita 6Funchal08:00 AM05:00 PM
Dita 7S. Cruz De Tenerife08:00 AM06:00 PM
Dita 8Fuerteventura08:00 AM05:00 PM
Dita 9Në Det----
Dita 10Në Det----
Dita 11Barcelona08:00 AM02:00 PM
Dita 12Savona09:00 AM--


Costa Magica - 11 Netë 649 Euro, Nisje 9 Prill 2016 nga Savona .
Kabinë e Brendshme (Pa dritare) IC                 €649 + Taksat Portuale
Kabinë e Brendshme Premium (Pa dritare) IP    €699 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me dritare) EC                    €749 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me dritare) EP                    €799 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me ballkon) BC                   €899 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme Premium (Me Ballkon) BP      €949 + Taksat Portuale
Taksat Portuale                                             €160
Personi i 3 ose 4                                           €325
Fëmija i 3 ose 4                                            Vetëm Taksa Portuale
Shtesa për Kabinë Teke                                 30%

Itali, Francë, Marok, Spanjë dhe Portugali - Costa Magica
DitaPortiMbrritjeNisje
Dita 1Savona--05:00 PM
Dita 2Marseille08:00 AM05:00 PM
Dita 3Në Det----
Dita 4Tangeri09:00 AM08:00 PM
Dita 5Casablanca08:00 AM11:59 PM
Dita 6Casablanca12:01 AM08:00 PM
Dita 7Cadice08:00 AM06:00 PM
Dita 8Lisbona09:00 AM06:00 PM
Dita 9Në Det----
Dita 10Valencia02:00 PM08:00 PM
Dita 11Në Det----
Dita 12Savona09:00 AM--Costa Magica - 11 Netë 699 Euro, Nisje 20 Prill 2016 nga Savona .
Kabinë e Brendshme (Pa dritare) IC                 €699 + Taksat Portuale
Kabinë e Brendshme Premium (Pa dritare) IP    €749 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me dritare) EC                    €799 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me dritare) EP                    €849 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me ballkon) BC                   €949 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme Premium (Me Ballkon) BP      €999 + Taksat Portuale
Taksat Portuale                                             €160
Personi i 3 ose 4                                           €350
Fëmija i 3 ose 4                                            Vetëm Taksa Portuale
Shtesa për Kabinë Teke                                 30%
 
Costa Magica - 11 Netë 749 Euro, Nisje 1 Maj 2016 nga Savona .
Kabinë e Brendshme (Pa dritare) IC                €749 + Taksat Portuale
Kabinë e Brendshme Premium (Pa dritare) IP   €799 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me dritare) EC                   €849 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me dritare) EP                   €899 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me ballkon) BC                  €999 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme Premium (Me Ballkon) BP     €1049 + Taksat Portuale
Taksat Portuale                                            €160
Personi i 3 ose 4                                          €375
Fëmija i 3 ose 4                                           Vetëm Taksa Portuale
Shtesa për Kabinë Teke                                30%
 

 

Itali, Spanjë, Marok dhe Portugali - Costa Magica: - 11 Netë 599 Euro, Nisje 29 Mars 2016 nga Savona Itali, Franca, Marok, Spanjë dhe Portugali- Costa Magica: - 11 Netë 649 Euro, Nisje 9 Prill 2016 nga Savona - 11 Netë 699 Euro, Nisje 20 Prill 2016 nga Savona - 11 Netë 749 Euro, Nisje 1 Maj 2016 nga Savona