Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

BILETA AVIONI

🎉🎉OFERTE   E  ALITALIAS me  nisja  nga  Tirana ☀☀☀
 
✔TIRANA > ROMA
Andata e ritorno, Economy Class
Nga 👉 119€


.
✔TIRANA > BOLONJA
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉150€

.
✔TIRANA > GENOVA
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉159€

.
✔TIRANA > BARI
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉166€

.
✔TIRANA > CATANIA
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉215€

.
✔TIRANA > MILANO
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉154€

.
✔TIRANA > VENEZIA
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉139€

.
✔TIRANA > TORINO
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉159€

.
✔TIRANA > FIRENZE
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉159€

.
✔TIRANA > PISA
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉149€

.
✔TIRANA > VERONA
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉159€

.
✔TIRANA > MADRID
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉239€
.
 
✔TIRANA > AMSTERDAM
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉189€
.

✔TIRANA > NEW YORK
Andata e ritorno, Economy Class
Nga 👉 649€
.

✔TIRANA > MIAMI
Andata e ritorno, Economy Class
Nga  👉669€

➡Termat e Ofertes
Periudha e Udhetimit  : ↙Shkurt   -  Qershor 2018
↙Periudha e shitjes biletes : e menjehershme deri  - 18 Dhjetor   2017
     • Qëndrimi minimal: 3 ditë ose mesditë të shtunën
     • Qëndrimi maksimal: 1 muaj
🎒Bagazhe  te  perfshira bgazh  dore per  udhetimet drejt  italise

Na Kontaktoni :✨
ERLITRAVEL , Tirane-Rrg " Hoxha Tahsin"
☎ +35542346197
📱 +355673086940
[email protected]
😘 Ju mirepresim

.

.


TIRANE -AMSTERDAM -TIRANE
Fluturime  direkte  duke  filluar nga :
 Data 10 
Maj 2017
Fluturimet jane tre here ne jave
Te  Hene  , Te merkure    , Te Premte
Çmimet fillojne nga  :
55  euro  nje  drejtim
90  euro  Vajtje ardhje
Te perfshira  Taksat  dhe  bagazhi i  dores 
TIRANE -BUDAPEST -TIRANE
Fluturime  direkte  duke  filluar nga :
 Data 05 Prill
2017
Fluturimet jane dy here ne jave
Te  Merkure   dhe te  Djele 
Çmimet fillojne nga  :
44  euro  nje  drejtim
76  euro  Vajtje ardhje
Te perfshira  Taksat  dhe  bagazhi i  dores

.

 Kerkoni cmim bilete me kedo  shoqeri fluturimi dhe per kedo destinacion  duke shkruar te

CONTACT ME    

dhe brenda 15 minutash gjat orarit te punes (08:00-19:30)  do ju kthejme  pergjigje .

Informacion me i hollesishem kliko  -  Tirana International Airport

Fluturime direkte Vajtje - Ardhje  dhe me   tranzit ,8 Kg bagazh dore  + 23 Kg bagazhe  Stive  per kompanite qe i kane te dyja llojet e bagazheve  dhe     bagazh  dore   8  ose 10 kg per kompanite qe kane te perfshire vetem kete  bagazh

Rezervo : 

Erlitravel

Rruga  "Hoxha Tahsin " ,

tel-  042346197 , 0673086940 ,

[email protected]