Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Celestyal Cruises

4 Ditë/ 3 Netë 4 Ishuj të Greqisë dhe Turqi, me Celestyal Cruises, Nisje nga Piraeus (Athinë). 

3 Ditë  Kroçiere "ICONIC AEGEAN" 
"4 Ishuj të Greqisë dhe Turiqise"

 

 

 

 

Dita

Porti

Mbrritje

Nisje

Dita 1

ATHENS (PIRAEUS*), Greqi

-

13:00

 

MYKONOS, Greqi

18:00

23:00

Dita 2

KUSADASI (Ephesus), Turqi

07.00

13:00

 

PATMOS, Greqi

16:00

21:00

Dita 3

CRETE (HERAKLION), Greqi

07.00

11.30

 

SANTORINI, Greqi

16.30

21:30

Dita 4

ATHENS (PIRAEUS*), Greqi

06.00

-


Nisjet Sezoni A 
 14, 21, 28 Tetor 2016.
Kabinë e Brendshme (Pa dritare)         €194 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me dritare)            €252 + Taksat Portuale
Junior Suitë                                        €398 + Taksat Portuale
Personi i 3 ose 4                                 €222
Fëmijët deri 17 vjeç                            Vetëm Taksa Portuale
Shtesa për Kabinë Teke                       50% 
Taksa Portuale                                    €101
 
Nisjet Sezoni B
 5, 12, 19, 26 Gusht, 2 Shtator 2016 .
Kabinë e Brendshme (Pa dritare)       €236 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me dritare)           €307 + Taksat Portuale
Junior Suitë                                       €494 + Taksat Portuale
Personi i 3 ose 4                               €266
Fëmijët 4 deri 17 vjeç                       Vetëm Taksa Portuale
Shtesa për Kabinë Teke                     50% 
Taksa Portuale                                  €101 
 
Nisjet Sezoni C
9, 16, 23, 30 Shtator, 7 Tetor  2016.
Kabinë e Brendshme (Pa dritare)        €259 + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me dritare)            €340 + Taksat Portuale
Junior Suitë                                        €543 + Taksat Portuale
Personi i 3 ose 4                                €288
Fëmijët 4 deri 17 vjeç                         Vetëm Taksa Portuale
Shtesa për Kabinë Teke                      50%
Taksa Portuale                                   €101

5 Ditë/ 4 Netë 5 Ishuj të Greqisë dhe Turqi, me Celestyal Cruises, Nisje nga Piraeus (Athinë).

DITAPORTIMBRRITJENISJE
Dita 1ATHENS (PIRAEUS)-11.00
 MYKONOS18.0023.00

Dita 2

KUSADASI (EPHESUS)7.0012.00
 PATMOS16.0021.00
Dita 3RHODES7.0018.00
Dita 4CRETE (HERAKLION)7.0011.30
 SANTORINI16.3021.00
Dita 5ATHENS (PIRAEUS)6.00-

Nisjet Sezoni A 

 10, 17, 24 Tetor 2016

Kabinë e Brendshme (Pa dritare)      €287 + Taksat Portuale

Kabinë e Jashtme (Me dritare)         €381 + Taksat Portuale

Junior Suitë                                     €573 + Taksat Portuale

Personi i 3 ose 4                              €341

Fëmijët deri 17 vjeç                         Vetëm Taksa Portuale

Shtesa për Kabinë Teke                   50% 

Taksa Portuale                                €125

 

Nisjet Sezoni B

 1, 8, 15, 22, 29 Gusht 2016. 

Kabinë e Brendshme (Pa dritare)      €373 + Taksat Portuale

Kabinë e Jashtme (Me dritare)          €469 + Taksat Portuale

Junior Suitë                                     €718 + Taksat Portuale

Personi i 3 ose 4                             €418

Fëmijët deri 17 vjeç                         Vetëm Taksa Portuale

Shtesa për Kabinë Teke                   50% 

Taksa Portuale                                €125

 

Nisjet Sezoni C

5, 12, 19, 26 Shtator, 3 Tetor 2016.

Kabinë e Brendshme (Pa dritare)       €395 + Taksat Portuale

Kabinë e Jashtme (Me dritare)           €490 + Taksat Portuale

Junior Suitë                                       €767 + Taksat Portuale 

Personi i 3 ose 4                               €440

Fëmijët deri 17 vjeç                          Vetëm Taksa Portuale

Shtesa për Kabinë Teke                    50%

Taksa Portuale                                 €125

 

4 Ditë/ 3 Netë- Zbritje 15% nga çmimi baze, për Rezervime të Hershme nga 1 deri më 29 Shkurt - 4 Ishuj të Greqisë dhe Turqi, me Celestyal Cruises, Nisje nga Piraeus (Athinë). 5 Ditë/ 4 Netë - Zbritje 15% nga çmimi baze, për Rezervime të Hershme nga 1 deri më 29 Shkurt - 5 Ishuj të Greqisë dhe Turqi, me Celestyal Cruises, Nisje nga Piraeus (Athinë).