Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Budva  , 2  dite  Allinclusive  -Hotel Iberostar Bellevue 4* - 39 euro

Mali I Zi

Dita e Parë,

Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel Iberostar Bellevue. Sistemimi në Hotel. Fjetje dhe All Inclusive në Hotel.


Dita e Dytë,

Mëngjesi i lirë. Kthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rruges. Mbrritja.

Nisja më   27 , 28  Tetor


Me Shume Detaje:
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje per 1 natë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym.

Shtesë për Transportin me Autobus €15.
.
Iberostar Bellevue 4* allinclusive
.
.
Çmimet e dhomave
                          BUDVA             
 Tarifa

Dhomë Standart  (Max: 3 Rritur)
Dhome  Familjare ( Max 2 te rri  dhe 2 Femije)

27 dhe 28 Tetor -   2  dite   
          
      € 39.00
 € 47.00
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
.
.
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate