Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetim ne Beograd  ,3  dite 109  euro
BEOGRAG - 3 dite 109 Euro  me
 
27 ,  29 Prill tre  dite
 11   , 25    Maj  tre  dite


Dita 1:
Ora 04:00, nisja nga Tirana me autobus drejt pikës kufitare të Hani i Hotit.
Pas kryrjes së formaliteteve kufitare nisemi në drejtim të Podgorices e më pas të pikës kufitare Bjelopolje që lidh Malin e Zi me Serbine, pas hyrjes në Serbi i drejtohemi qytetit të parë të Serbise, qyteti i Zllatiborit ose “Qyteti i Artë” dhe vazhdojmë rrugën për në qendrën administrative të Serbise Beograd, mbasdite arrijmë në kryeqendrën Sllave, akomodohemi dhe shëtitje e lirë.

Dita 2:
Pas mëngjesit fillojmë vizitat në katadralen e madhe të Sv. Saves, kalojmë në rrugën e famshme Skaderlie dhe drejtohemi në sheshin kryesor të qytetit. Pas kësaj do të drejtohemi:
    në Kalanë e madhe Kalemegdan;
    Beogradin e ri;
    uren e re Ada mbi lumin Danub;
    Rrugen e Shkodraneve;
    pallatin e Presidentit apo dhe ate te Parlamentit;
    si dhe ndertesa te tjera muzeale.

Pas kryerjes së vizitave do të drejtohemi në qendrën tregtare USCE ku do të kemi mundësi të organizojmë shoping për rreth 2 orë. Në varesi të dëshirës së grupit dhe me pagesë ekstra mund të organizohet një udhëtim në lumin SAVA dhe DANUB.

Dita 3:
Mëngjesi dhe pastaj marrim rrugën e kthimit për në Atdhe, duke bërë pushime të shkurtëra kafeje.rruga e kthimit  do te jete nga Prishtina

Në cmim përfshihet
    Udhëtimi me autobus komod vajtje – arrdhje dhe shëtitjet.
    Akomodimi në hotel  me mëngjes dhe darkë per 109  euro 
    Shoqërimi me guidë në gjuhën shqipe.

Në cmim nuk përfshihet
    Drekat në të gjitha ditët.
    Hyrjet në muzeume, shëtitjet me anije dhe gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
  
Shënim
    Programi i mesiperm eshte i vlefshem VETEM per daten me te afert te nisjes. Datat e tjera MUND te kene ndryshime te vogla ne varesi te disponibilitetit ne hotel apo rasteve te festave.
    Personi tek, në dhomë dyshe, paguan €120.
    Zbritja për transport individual është €20.

Fëmijët
    0-2 vjec janë falas;
    2-12 vjec, nëse akomodohet në dhomë me 2 të rritur, përfiton €20 zbritje;
    mbi 12 vjec paguan si i rritur;
    nëse nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

.
.
Udhetim ne Beograd
 
 
Çmimet e dhomave
 » Beograd
27 ,  29  Prill  , 3  dite
11  dhe 25  Maj , 3  dite
 Tarifa
 Dhomë Standart Hortel 3*(Max: 3 Rritur)
.        
 € 109.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
Belgrad
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ kontrate