Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Barcelone   4 dite  150  euro

Barcelone 4 dite, 150€

Barcelone, 4 dite, duke filluar nga 150 €/Person 


3 netë dhe 4 ditë qëndrimi5 nëntor   174 eur/p


12 nëntor 181 eur/p


19 nëntor 167 eur/p


26 nëntor 176 eur/p


3 dhjetor  212 eur/p


10 dhjetor 215 eur/p


17 dhjetor 150 eur/p


4 netë dhe 5 ditë qëndrimi


9 tetor    389eur/p


23 tetor   313 eur/p


1 nëntor  343eur/p


8 nëntor  235 eur/p


15 nëntor 233eur/p


22 nëntor 223eur/p


6 dhjetor  219eur/p


13 dhjetor 199eur/p


Në cmim përfshihet:


– fluturimi direkt vajtje-ardhje nga Shkupi


– akomodimi ne hotele me 3* si Rialto 3*, Glories 3*


– mengjeset për çdo ditë qëndrimi


SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte.Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara. Kalemi Travel bashkepunon me qindra hotele ne Barcelone. Hotelet ne kete faqe jane vetem disa prej tyre. Nese deshironi hotele te tjere, kontaktoni me agjentet tane. Per ne cmim me te lire sugjerojme dhe nisjet, fluturim direkt nga Shkupi.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas.

Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:


– Bileta e Hyrjes ne Parkun Guell duke shmangur rradhen – 15€/Person


– Rreth 1 ore mbremje me Flamenco Show – 40€/Person


– Bileta e hyrjes ne Aquariumin e Barcelones duke shmangur rradhen – 25€/Person


– Vizite ne te gjitha atraksionet e Barcelones, planifikuar per 1 deri ne 2  dite – 35€/Person

.
.
 barcelone - individuale
 
 
Çmimet e dhomave
 » Barcelone

 Tarifa
 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
  4 dite  nga 
5 dite nga
 € 150.00
€ 199.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe 
 
 
,
barcelone

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ kontrate
.