Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079

Tajlande , 26 Nentor 2018 - 8 dite

Dita e Parë

Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi Shkup - Dubai - Bangkok. Nisja nga Shkupi në orën 20.25 , Mbrritja në Dubai në orën 20.25 . Fluturimi me kompanine ajrore Fly Dubai.


Dita e Dytë

Nisja nga Dubai në orën 00.40, Mbrritja në Bangkok në orën 12.50. Pritja në Aeroportin e Bangkokut. Transferimi me autobus komod për në hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik.


Dita e Tretë

Mëngjesi ne hotel. Vizitë panoramike e Bangkokut. Vizitohen: Pallati Mbretëror, Tempujt e Famshëm të qytetit. Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt

Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Shopping, ose 
Opsionale: Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok.


Dita e Pestë

Mëngjesi ne Hotel. Vizitë në Tregun e Famshëm Lundrues të Damnoen Saduak dhe Chinatown. Pasdite, Nisja me autobus për në Plazhin e Pattayas. Gjatë Rrugës, ndalesë dhe vizitë në Fermën e Krokodilëve. Mbrritja ne Pattaya dhe Sistemimi në Hotel.


Dita e Gjashtë

Mëngjesi ne Hotel. Të lirë për plazh ose 
Opsionale: Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch. 
Opsionale: Në Darkë, shfaqje Speciale Alkaazar.


Dita e Shtatë

Mëngjesi në Hotel. Të lirë për plazh ose 
Opsionale: Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve. 
Ne mbrëmje vone, Transferimi për në Aeroportin e Bangkokut.


Dita e Tetë

Nisja nga Bangkok në orën 02.20, Mbrritja në Dubainë orën 05.35  me  Emirates Airlines . Nisja nga Dubai në orën 09.20, Mbrritja në Shkup në orën 12.55  fluturim me  Fly  Dubai . Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Shkup - Bangkok nëpërmjet Dubait.
-Akomodimi në hotele 5*.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Tajlandë me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Tajlandeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transferta Vajtje - Ardhje nga Tirana për në Shkup.
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Bangkok: Pallati Madh, Tempujt e Qytetit. Lundrimi me Varka në Tregun lundrues. Hyrje në Fermën e Krokodilëve.
-Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik dhe Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Tajlandë.
OPSIONALE:
1. Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok. - €40
2. Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch. - €25
3. Shfaqje Speciale Alkaazar. - €15
4. Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve. - €25
5. Viza Tajlandeze €35 

.
Bangkok dhe Pattaya
.
 
Çmimet e dhomave
Bangkok dhe Pattaya
 26 Nentor - 03 Dhjetor 2018
  Tarifa
Dhomë Standart Hotel 5*  (Max: 3 Rritur)
                            .
 € 1079.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
Tailande
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate

.