Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Avala Resort & Villas 4* – Budva

Fundjava 2 nete – 3 dite.

Cmimi 85 €/person

Paketa perfshin :

 • 2 nete qendirmi akomodim ne dhome dyshe.
 • Mengjesi dhe Darka.
 • Nje shishe uje & Fruta ne dhome.
 • 20 % zbritje ne sherbimin A La Carte ne restorantin e hotelit.
 • Hoteli ofron falas upgrade ne akomodim ne dhome me pamje nga deti ne baze disponibiliteti.
 • Falas perdorimi i parkimit,Sauna-s,Pishines,Fitnes,Xhakuzi & Banjo Turke
 • Check in heret /Check-out vone deri me ( 6pm) ne baze disponibiliteti.
 • Falas  Wi Fi ne gjithe hapesiren e hotelit.

Te tjera :

 • Paketa nuk perfshin taksen lokale 1.50 euro per person/ne dite.
 • Suplementi per nate shtese eshte  40 € per/person/ne nate.
 • Paketa Familjare 2 te rritur + 2 femije deri 12 vejc 300€

*************************************************

Paketa e Krishtlindjeve
Cmimi: 88 €/person
E vlefshme 22 – 26 Dhjetor 2017

 • Qendrim dy nete ne dhome standarte
 • Pije mikpritjeje ne mberritjen tuaj ne hotel
 • Mengjesi dhe darka
 • Shishe uji ne cdo dhome
 • Menu A La Carte ne restorant Avala me 20% zbritje.
 • 20% zbritje ne trajtimet SPA
 • Falas akomodimi me pamje pjeserisht nga deti ne baze te disponibilitetit ne hotel
 • Hoteli ofron falas per klientet e saj perdorimin e Saunas,Pishines se brendshme, Fitnes,Xhakuzi & Banjo Turke
 • Hyrja heret dhe Dalja vone nga hoteli (deri me 6pm) ne baze disponibilitetit
 • WI -FI ne te gjitha ambientet e hotelit

Te tjera:

 • Qendrimi minimumi per dy nete brenda datave te shenuara.
 • Paketa nuk perfshin taksen lokale 1.50 euro per person/ne dite.
 • Shtesa per krevat tek ose krevat ekstra eshte me kerkese ne baze te disponibilitetit

*************************************************

Paketa e Vitit te Ri 2018
Cmimi: 210 €/person per 2 nete – Dhome standarte, 235€ – Dhome superior
Cmimi: 260 €/person per 3 nete – Dhome standarte, 300€ – Dhome superior

Paketa perfshin:

 • Akomodim me mengjes (buffet)+ Darke
 • Pije mikpritjeje ne mberritje
 • Darka festive (buffet) ne daten 31.12.2017 tek restorant Avala
 • Mengjes i vone ne daten 01.01.2018
 • Hyrja heret dhe Dalja vone nga hoteli (deri me 6pm) ne baze disponibilitetit
 • Hoteli ofron falas per klientet e saj perdorimin e Saunas,Pishines se brendshme, Fitnes,Xhakuzi & Banjo Turke
 • WI -FI pa pagese ne te gjitha ambientet e hotelit
 • Parkim falas
 • Menu A La Carte ne restorant Avala me 20% zbritje pervec darkes ne daten 31.12.2017
 • Muzike dhe argetim me repertor internacional
 • 20% zbritje ne trajtimet SPAPaketa

Te tjera:

 • Paketa nuk perfshin taksen lokale 1.50 euro per person/ne dite.
.
avala resort & Villas Budva
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate