Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Linje  Nderkombetare  AUTOBUZI:   Tirane  - Gjermani 

tirane germany  tirane

Tirane - Kroaci - Austri - Gjermani   

Nisja nga Tirana :

çdo te Hene , te Merkure  te Premte  dhe te Shtune  ne  ora  08:00


 Nisjet nga  Gjermania  :

cdo te  Marte  e te  Premte ora 23.00   (nga  HAMBURGU)

çdo te  Hene e te Premte ora   03.00  ( nga DORTMUNDI )

.
.
Tirane-gjermani-tirane
Çmimi OW ne €
Çmimi RT ne €
 Vend Ndalimi
MUNCHEN
 80
 140
ZOB-Hackebrucke
ULM 
80
 150

Bofingen Fembushalltestelle

Eberhard Finck str

STUTTGART
80
150

APT Terminal 4

KALSRUHE
100
160
HBF . Sudseite
MANNHEIM
100
 160
ZOB Heinrich-von-Stephan -str
FRANKFURT/M
100
 180

Hbf Pforzheimerstr alt bereich E

KOLN
100
 180
 ZOB
DUSSELDORF
100
180
HBF West Worringer Str 
ESSEN
 100
 180
 HBF
DORTMUND
100
 180
ZOB Steinstr.39
HANOVER
120
 200
ZOB Hbf
HAMBURG
120
 200
ZOB
.

UDHËTIMI nga  TIRANA BËHET ÇDO TE HENE ,TE MERKURE TE PREMTE DHE TE  SHTUNE ME KËTE ORAR:

qyteti nga niset
 ora e nisjes
 vendi i  nisjes
  TIRANA
08:00

St.i Autobusave te Asllan Rusi

  FUSHE KRUJE
 08:30
Te ura e Fushekrujes
  MILOT
 09:00

Kryqzimi i Kosoves vll.Halilaj

  LEZHE
  09:30

Te Taksistat 

 SHKODER
  10:30

Ura e Bunes te Vataksi

.

Shenim:
Femijet ne moshe deri 2 vjeç udhetojne me bileten e prindit dhe nuk kane ndenjese.
Femijet  2 - 10.99 vjeç  kane sediljen  e tyre  dhe  perfitojne 10 euro  zbritje nga  cmimi  i biletes . 


KUSHTET E LEVIZJES SE LIRE ME PASAPORTE BIOMETRIKE NE BE JANE :

 

Çfarë dokumentesh duhen për të udhëtuar?

     Në rastin kur pasagjerit nuk i kërkohet vizë hyrjeje për në destinacionin ku udhëton, atëherë 

     dokumentacioni për udhëtim duhet të përfshijë:
- pasaportën biometrike;

- bileta e Udhetimit  vajtje  ardhje

- siguracionin e shëndetit për udhëtimin për ditët e qëndrimit;

- ftesën nga pala pritëse ose, në mungese të saj, rezervimin e vlefshëm të hotelit;

- mjete monetare të mjaftueshme për të siguruar qëndrimin (minimalisht 80 euro në ditë)

KUJDES

1. Ne Rast moslejimi nga ana e doganes  per kalimin e kufirit nuk eshte pergjesi e kompanise    transportit    dhe nuk ju takon rimbursimi i biletes.

2. Kompania Transportit  nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit,     kontrollit ne dogane ose   te ndonje shkaku tjeter qe nuk varet  nga    kompania                                   

3. Bileta nuk kthehet, mund te behet shtyrja e udhetimit ne marreveshje me agjensine 3 dite    para skadences se biletes 

4. Kompania nuk mban asnje pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te jene nen mbikqyrjen     e pasagjerit gjate gjithe kohes se udhetimit dhe ngarkim- shkarkim.

5.Nese pasagjeri nuk  paraqitet  diten e nisjes  e humbet  bileten  dhe te drejten per te udhetuar.

6.Pasagjeret qe e kane bilete Vajtjeardhje  te  percaktuar    duhet ta  konfirmojne ate min 5  dite para dates se nisjes .

7.Pasagjeret  kane te drejte te marin  falas nje valixhe  valixhen e dyte e kan me pagese extra.

8.Nese anullohet  udhetimi per faj te  kompanise  pasagjerit i kthehet  pagesa e plote .

9.Pasagjeri  duhet te  jete ne vendin e nisjes  30 min para  orarit te  percaktuar  per nisje. 

10. Nese  pasagjeri  humbet  bileten  nuk eshte pergjegjesia e kompanise 

11.Kompania  nuk eshte e detyruar te  coje pasagjerin jashte  stacioneve te planifikuara  ne bilete .

.