Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Hotel Arxhena  4* , Brod -Kosove , Dragash (afer Prizrenit)

 

Brod - Kosovë:


Nisjacdo  fundjave  dhe qëndrimi 2 netë ne  HB .


- Hotel Arxhena 4*

- 2 netë - €60 për person në dhomë dyshe.


Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Sauna dhe Jacuzzi; 
4. Parking


Transporti individual

Paisjet e  Skive 5  euro personi

Teleferiku per te  pista e skive 3  euro  vajtjeardhje


Me Shume Detaje:

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Udhëtimi është individual
.
.
arxhena hotel 4*
 
 
Çmimet e dhomave
Brod Kosove
►   Cdo fundjave  , 2  nete
 Tarifa
 Hotel Arxhena 4* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                 .
 € 60.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrata

.