Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Ski ne Zhabjak,  3 dite, €109

Zhabjak, 23 Dhjetor & 1 Janar, 3 dite, €109

Datat e tjera te nisjeve:

► 23 Dhjetor
► 1, 5 , 12 , 19, 26 Janar

Dita e I. Ora 7:00 Nisja nga Tirana. Kryerja e procedurave kufitare ne Piken Kufitare Hani I Hotit. Nisja per ne Zhabljak ku gjate rruges do te behet nje pushim I shkurter ne Piken Panoramike ne Shavnik. Mberritja ne Zhabljak dhe akomodimi ne hotel.Pas darkes kohe e lire

Dita e II. Mengjesi ne Hotel. Transferimi ne pistat e skijimit, kohe e lire per ski apo slita deri ne oren 15:00. Kthimi ne hotel. Kohe e lire. Darka ne hotel.

Dita e III. Mengjesi ne hotel. Fillojme vizitat  ne Liqenin e Zi nje nga me te bukurit ne Ballkan, liqen I cili eshte I rrethuar nga 16 liqene te tjera. Nisja per Podgorice. Shopping ne qendren Tregtare Delta City ku mund te konsumohet dhe dreka. Kthimi ne Tirane ne mbremje.

Ne cmim perfshihet:

  • Udhetimi me autobus komod A/C ne drejtimin Tirane-Zhabljak-Tirane
  • Akomodimi ne hotel 3*  me mengjese dhe darka
  • Shoqerimi me guide ne gjuhen shqipe gjate gjithe udhetimin
  • Transporti per ne pistat e skijimit

Ne cmim nuk perfshihet:

  • Kerkesat jashte programit
  • Hyrjet ne ambientet muzikore
  • Perdorimi i skive dhe paisjeve

Cmimi per femijet:
0-2 vjec falas
2-12 vjec paguajne 50 euro
mbi 12 vjec pagese te plote

SHENIM: Ju sugjerojme qe te merrni instruktor skish te pakten 1 ore. Vetem ne kete menyre mund te mesoni sportin e bukur te skive dhe te shijoni ashtu sic duhet pistat

REZERVIMET NUK ANULLOHEN NESE NE KETO DATA NUK KA BORE DHE AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET E MOTIT.

.
.
zabljak

Çmimet e dhomave                                                      » ZABLJAK

                                                               ne date 01  dhe  cdo te premte ne Janar  2018                                                                                                                                                            Tarifa

Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                                      € 109.00

 

Çmimet për person, akomodimi gjysëm pensioni

.

HARTA

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrata

.