Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Hotel Sport 3* – Mavrove

Cmimet e Hotel Sport – Mavrove 


Nga e Djela ne te Enjte

  • Dhoma standart 30 €/Person nata me mengjes dhe me darke

 

– Cmimet per femijet: 
Femijet deri ne 7 vjec jane falas
Femijet 7-12 vjec – 40% ulje
Femijet mbi 12 vjec paguajne cmim te plote.
I rriturri i trete ne dhome standarte ka 50% zbritje
Shtesa per vakte ekstra – 9 euro per person/per vakt

Ne cmim perfshihet perdorimi i Sauna, Jakuzzi, Pishine, Palester qe ndodhen ne hotel Bistra.


Cmimet per 1-10 Janar 2018 si edhe per cdo fundjave

  • Dhoma standart 40€/Person nata me mengjes dhe me darke

.
.

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.