Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetim ne  Dardhe te Korces , cdo te  premte  , tre dite 79  euro

Datat e nisjes cdo te premte, cmimi €79/person


PROGRAMI:
 
 Dita parë: 
 • Nisja nga Tirana ne oren 17:00 nga Liceu Artistik “Jordan Misja”
 • Ndalese per kafe gjate rruges
 • Mberritja ne Dardhe dhe akomodimi ne hotel
 • Kohe e lire
 • Darka ne Hotel

Dita e dyte:

 • Mengjesi ne hotel
 • Shetitje ne Dardhe
 • Mberritja tek pista e Skive, 30 minuta larg nga Dardha
 • Ski
 • Kohe per dreke
 • Kohe e lire ne hotel
 • Darka ne hotel
 • Lojera dhe animacione

 Dita e trete:

 •  Mengjesi ne hotel
 • Shetitje ne Korce. Shkolla e pare shqipe dhe Katedralja
 • Vizite ne Drilon, Pogradec
 • Kohe per dreke
 • Mberritja ne Tirane

Cmimi per kete aktivitet eshte 79 euro/person

Te perfshira ne Cmim jane:
Transporti   Tirane – Dardhe – Tirane
Akomodimi per 2 nete ne hotel ne Dardhe
2 Mengjese
2 Darka
Skite dhe pajisjet e skive
Guida

►Fëmijët nga mosha 1 – 8 vjec paguajnë 59 euro. Femijet mbi 8 vjec e paguajne paketen te plote.
.
.
.
Dardhe   , 3  dite 79  euro
 
 
Çmimet e dhomave                                         
 »  Dardhe-Korçe, 3 dite
Dhjetor 17  dhe  Janar  2018
 TARIFA
Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)
.
 € 79.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe       
.
 
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrata