Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Hotel Cile 3* - Kolasin ,  Mali i Zi

Kolashin

Hotel Cile me tre yje në Kolasin është i vendosur 960 metra mbi nivelin e  detit dhe është vetëm pak minuta nga qëndra e qytezës. Hoteli ka 15 dhoma dhe të gjitha dhomat janë të pajisura me ngrohje qëndrore, Tv, tualet, tharëse flokësh , minibar. Restoranti i ngrohtë tipik malor ofron kuzhinë  të zonës por edhe mesdhetare. Hoteli gjithashtu ofron asistencën e tij në sporte të ndryshme si ski, peshkim , ecje të lirë dhe profesionale në mal, raftin dhe sporte të tjera malore dhe liqenore.

Cmimet e Hotel Cile:

* minimumi i qendrimit per festa dhe fundjava eshte 2 nete
* ne cmim nuk perfshihet taksa e qendrimit 1.3 euro/person/nata

—————————————————————

Hotel Cile 3* - Kolashin    


LISTA E ÇMIMEVE


Cmimet per periudhen 04.01 – 31.03.2018
Minimumi i qendrimit ne fundjave eshte 2 nete


Cmimet per ditet nga e Diela – Enjte

Dhome standarte - 23 euro/person nata me mengjes

Dhome standarte - 28 euro person nata me mengjes + darke
Dhome superiore - 60 euro/ dhome per nate me mengjes
Apartament - 90 euro/dhome per nate me mengjes


Cmimet ne Fundjave Premte – Shtune

Dhome standarte - 26 euro/person nata me mengjes

Dhome standarte - 31 euro person nata me mengjes + darke
Dhome superiore - 60 euro/ dhome per nate me mengjes
Apartament - 90 euro/dhome per nate me mengjes


Ne cmim nuk perfshihet taksa vendase 1.3 € personi/ne dite dhe 0.5 € per femije/ne dite.


OFERTA PREMIUM DIMER 2018
e vlefshme per 08/01 – 31/03/2018

Cmimi - 26 euro/ person me mengjes + darke (min.4 nete qendrimi)

Femijet:
0 – 2 vjec ne krevat me prinderit, falas.
2 – 12 vjec ne krevat me prinderit, 50 % zbritje.
2 – 12 vjec me krevat ekstra, 30 % zbritje.

* Ne cmim nuk perfshihet taksa vendase 1.3 € personi/ne dite dhe 0.5 € per femije/ne dite.

.
.
kolasin
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate